افتتاح ۸۸۹ پروژه عمرانی در قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عباس حلواییزاده در خصوص روند اجرای پروژههای عمرانی در سال ۹۹ و ۱۴۰۰، اظهار داشت: سال ۹۹، سالی سخت به لحاظ شدت تحریمها و افزایش قیمتها بود و همین امر، مشکلاتی را در روند اجرای پروژههای عمرانی به وجود آورد و بسیاری از قراردادها با پیمانکاران دستخوش تغییرات زیادی شد.
وی افزود: سال گذشته در حوزه پروژههای عمرانی برای شهر قم بسیار با اهمیت و تأثیرگذار بود، تا جایی که در سال گذشته ۸۸۹ پروژه در بخشهای مختلف به بهرهبرداری رسیده و در اختیار همشهریان قمی قرار گرفت.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به روند اجرای پروژههای عمرانی در قم بیان کرد: یکی از پروژههایی که سال ۹۹ در دست اقدام داشتیم، تقاطع سه سطحه ولیعصر(عج) توسط سازمان توسعه و عمران بود که در این پروژه از مصالح و تجهیزات داخلی با تأییدیه کنترل کیفیت توسط آزمایشگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر استفاده شد. این پروژه عظیم تقاطع سه سطحه روی ایستگاه مترو، دارای محور مستقیم و رمپ جهتی بود که با توانمندی مهندسین بومی بهرهبرداری رسید.
وی با تأکید بر اینکه پیمان این تقاطع بالغبر ۴۶ میلیارد تومان بود که به همراه هزینههای تأسیساتی و بحث آزمایشگاه کنترل کیفی و مشاور بالغبر ۵۰ میلیارد تومان شد، اظهار داشت: این پروژه در فهرست پروژههای سال ۹۶ قرار داشت و اگر امسال عملیاتی میشد چند برابر نیاز به هزینهکرد داشت.
حلواییزاده در خصوص ویژگیهای این طرح ادامه داد: با این پروژه، ظرفیت ترافیکی میدان، افزایش و زمان سفر کاهش یافت و با تکمیل آن، اتصال رینگ سوم بلوار کبیری به کمربندی امام علی(ع) انجام شد.
وی گفت: پروژه دیگر تقاطع کنار گذر در خیابان کارگر بود که بالغبر ۲ میلیارد تومان هزینه دربرداشت که در روش اجرای آن نمیتوانستیم مسیر را مسدود کنیم، ازاینرو از سازههای پیشساخته استفاده شد و فقط در زمان تیرگذاری، محدودیت ترافیکی به جای انسداد ایجاد کردیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم درباره این پروژه توضیح داد: این طرح در منطقه ۳ و ۶ اتفاق افتاد و به کنارگذر اتصال یافت و حریم ریل از پاییندست و از سمت امامزاده ابراهیم(ع) وصل و این نقطه به کمربندی امام علی(ع) و منطقه سه اتصال یافت.
افتتاح پروژه شاخص باغ پرندگان
وی در مورد اتمام پروژه باغ پرندگان نیز یادآور شد: این پروژه عمرانی شاخص به وسعت پهنه عملیات عمرانی۶ هکتار بود که طراحی آن در محل انجام شد و مسیرهای اصلی و پیادهرو احداث قفسهای ۸۰ و ۹۰ متری و کوچکتر و سوله حاره زیبا با متراژ ۲۳۰۰ متر و دهانه ۳۶ متر بهعنوان زیستگاه حارهای، آمادهسازی شد.
حلواییزاده تصریح کرد: ایجاد نمازخانه و سرویس بهداشتی و آب نمای جالب با اختلاف ارتفاع بین مخزن و آبشار بالغبر ۶۹ متر و مسیر کوهپایهای و احداث ساختمان اداری و انبار مواد غذایی و ساخت کلینیک از دیگر اقدامات در اجرای باغ پرندگان بود که همه این بخشها، تحویل بهرهبردار شد.
وی با بیان اینکه همچنین در سال قبل، پروژه بوستان حنانه در منطقه ۲ به بهرهبرداری رسید، عنوان کرد: از جمله پروژههای مهم احداث پیادهراه انقلاب و آرامسازی هسته مرکزی و تکمیل رینگها بود که با اجرای آن میتوانیم بهطور اتوماتیک، مقداری از بار ترافیکی را از هسته مرکزی شهر حذف کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه مسیرها و خطوط در قم، در گذشته شعاعی بود، اظهار داشت: برای خدمات باید از هر منطقهای به حرم میرفتیم، اما با احداث رینگهای ۲ و ۳ در شهر قم، کمکم به این سمت حرکت کردیم که آرامسازی اتفاق بیفتد، براین اساس سال قبل پیادهروسازی انقلاب و ارم انجام شد.
نقش پیاده راه انقلاب در آرامسازی هسته مرکزی شهر قم
وی در مورد اجرای پروژه خیابان انقلاب گفت: پروژه خیابان انقلاب بسیار خاص بود، چون در این بافت، واحدهای تجاری و هتل و هتلآپارتمانهای زیادی قرار داشت که به این دلیل باید طرح بهگونهای رقم میخورد که زیرساختهای ۴۰ سال آینده دیده شود.
حلوایی زاده خاطرنشان کرد: در سال گذشته، پروژههای متعددی ازجمله بوستان زینالدین و محله ۱ و ۵ و ۷ و ۳ پردیسان، بوستان کوثر و سوله بحران منطقه ۸ را در دست اقدام داشتیم که به بهرهبرداری رساندیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 2 February , 2025