اجرای طرح پیشگیری از روزه خواری در ملأ عام

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم از اجرای طرح پیشگیری از روزه خواری در ملأ عام خبر داد و گفت: این طرح به منظور حفظ کرامت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از هتک حرمت و روزه خواری در مجامع عمومی اجرا می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای طرح پیشگیری از روزه خواری در ملأ عام
شناسه : 35234 | انتشار : ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دادگستری قم، حجت الاسلام والمسلمین مجید یزدی از اجرای طرح پیشگیری و مقابله با هنجارشکنی و روزه خواری در ملأ عام در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: به منظور حفظ کرامت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از هتک حرمت و روزه خواری در مجامع عمومی، این طرح با همکاری دستگاه های مسئول در خیابان‌ها و میادین شلوغ و پر تردد شهر، پاساژها، مراکز خرید، اماکن تفریحی و سیاحتی و همچنین ادارات استان انجام خواهد شد.

وی در خصوص اهداف این طرح افزود: این طرح با هدف پیشگیری از اقدامات هنجار شکن، رعایت و احترام به آداب و شعائر اسلامی و شرعی، احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، اعمال و اجرای قانون، تأمین امنیت و ایجاد انضباط اجتماعی  و ایجاد فضای روانی مناسب با توجه به شرایط ماه مبارک رمضان، اجرا خواهد شد. 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم با تأکید بر آمادگی قبلی همه دستگاه‌ها در راستای پیشگیری از بروز برخی هنجارشکنی‌ها در این ایام گفت: باید در این خصوص برخوردهای قانونی با تدبیر لازم در دستور کار قرار گیرد که به ‌همین منظور در دادگستری استان قم مطابق سال‌های گذشته شعب تخصصی و ویژه در خصوص مقابله با هنجارشکنی‌های احتمالی ایجاد شده است.

وی ابراز امیدواری کرد مردم با رعایت حقوق شهروندان روزه‌دار و احترام به دستورات دینی با حفظ حرمت ماه مبارک رمضان فضای معنوی مناسبی را در سطح شهر و استان ایجاد کنند.

نوشته های مشابه
خطر بنیادگرایی دینی مانع تحقق ایده حقوق بشر شرقی می‌شود
اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» برگزار شد
ضرورت احیای نگاه تمدنی و بومی در حقوق بشر
«حامد حجتی» مدیرکل پژوهش‌های اسلامی صداوسیما شد
شورای عالی سینما در قم تشکیل می‌شود
خادمیاران رضوی قم به استقبال دهه کرامت می‌روند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.