انجام تست کرونا از مسافران در ایستگاه راه آهن قم

رئیس مرکز بهداشت استان قم از انجام تست کرونا در راه آهن برای مسافران با هدف جلوگیری از انتشار ویروس کرونا خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
انجام تست کرونا از مسافران در ایستگاه راه آهن قم
شناسه : 34317 | انتشار : ۰۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی اظهار کرد: مسافران و زائرانی که از طریق راه‌آهن قصد ورود به استان قم را دارند ابتدا باید تست سریع کرونا بدهند و در صورتی که جواب تستشان منفی بود اجازه ورود به شهر را دارند.

وی افزود: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی، کارشناس بیماری‌های مرکز بهداشت راه آهن مستقر شده و از مسافران تست سریع کرونا می گیرند.

رئیس مرکز بهداشت استان قم گفت: هدف از انجام این کار جلوگیری از انتشار ویروس کرونا است تا بتوانیم این بیماری را کنترل و وضعیت استان را پایدار نگه داریم.

محبی با بیان اینکه همچنان بار مراجعه به مراکز بهداشتی در حال افزایش است گفت: انتظار داریم که مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و از حضور در تجمع خودداری کنند.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.