توزیع ۷ هزار اصله درخت مثمر در روستاهای دهستان قمرود و قنوات
به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد سازندگی قم، حجتالاسلام محمد مسعود مهدیان نیا با اشاره به اینکه یکی از زوایای زندگی بشری مسئله محیط زیست است و همچنین یکی از زوایای محیط زیست، مسئله درخت و درختکاری است، اظهار کرد: در روایات اسلامی درخت و درختکاری مورد تأکید و فضیلت است به نحوی که کاشت درخت مثمر مستحب و برای انسان صدقه جاریه حتی بعد از وفات محسوب شده و در ازای کاشت درخت، حسنه و همچنین بخشش گناه لحاظ شده است.
وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم خداوند متعال به درخت میوه قسم یاد کرده است، ابراز کرد: این موضوع نشان از اهمیت و عظمت درختکاری است و بررسی ها نشان می دهد هر کجا از محیط زیست بیشتری برخوردار است روح نشاط و معنویت و امید در آنجا بیشتر حکمرانی می کند.
مسئول کارگروه سلامت قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم با بیان اینکه اهالی روستاهای کمبرخوردارتر از فضای سبز و محیط زیست فعال، از نشاط و امید کمتری برخوردار هستند، گفت: درخت مایه حیات و امید است و خداوند متعال در قرآن کریم انسان مؤمن و صالح را به حیات جاویدان بشارت می دهد.
مهدیاننیا با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان قم هرساله برای محرومیتزدایی از مناطق کم برخوردار استان قم، اقدام به تهیه و کاشت درخت مثمر با مشارکت اهالی روستاها میکند، گفت: امسال نیز این طرح با شعار «هر درخت یک حسنه» به اجرا رسید و با همکاری و استقبال کمنظیر اهالی، ۱۳ نوع درخت مثمر به تعداد حدود ۷ هزار اصله در ۲۵ روستا از روستاهای دهستان قمرود و قنوات به صورت نیم بهاء در اختیار اهالی قرار داده شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه درختان مثمر توزیع شده شامل توت، نارنج، انجیر، پرتقال، انار، سنجد، عناب و…. بودند که با سفارش قبلی اهالی تهیه و توزیع شد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با استمرار این سنت حسنه در سالهای بعد نیز شاهد طراوت و سر سبزی بیش از پیش مناطق هدفمان در دهستان های قمرود و قنوات باشیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 1 February , 2025