نخستین رویداد استارتآپی صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی قم برگزار شد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان قم، شعاعی در اولین همایش استارتآپهای صنایع کوچک قم طی سخنانی، اظهار کرد: سازمان صنایع کوچک و شرکت های صنعتی ایران به عنوان نیروی محرکه صنایع کوچک رسالت خود را در دوبخش نرم افزاری و سخت افزاری با هدف بستر سازی برای کسب و کارهای سرمایه گذاران انجام می دهد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن کشور به جایگاه مناسب اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه ای و جهانی نیازمند توجه بیش از پیش به صنایع کوچک هستیم گفت: سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی قم با درک عمیق از نقش صنایع کوچک در دستیابی کشور به اهداف خود، تمام ظرفیت های خود را برای پشتیبانی و حمایت به کار گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قم دستاوردها و موفقیت های صنایع کوچک استان در بخش های مختلف را مدنظر قرار داد و خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۱۲ ظرفیت برای توسعه مدل خوشه ای در تولیدات صنایع کوچک قم مورد شناسایی قرار گرفته که از این تعداد ۶ مورد آن عملیاتی شده است.
وی به توسعه محور بودن شهرک های صنعتی اشاره و تصریح کرد: این شرکت به دنبال آن است تا با توسعه شهرک های صنعتی تخصصی محور و مراکز فناوری و کسب وکار و تمرکز روی خوشه های صنعتی نسبت به بازفعالی واحدهای راکد و جذب سرمایه گذاری در راستای افزایش اشتغال تلاش کند.
شعاعی همچنین نقش توسعه ای استارتآپها در اقتصاد را به عنوان امری اجتناب ناپذیر مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: مسئولان لازم است با آینده نگری حمایت های ویژه ای را از فعالان حوزه استارتاپ های صنایع کوچک داشته باشند تا جوانان با ارائه ایده های برتر خود ضمن ایجاد فرصت های شغلی جدید زمینه تجاری سازی آنها و بدست آوردن ارزش افزوده بیشتر اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود همکاری و پیگیری های استاندار قم و مجموعه مدیریت اقتصادی استانداری و مدیران خانواده صنعت در رسیدگی به نیازها و رفع مشکلات را قابل قدردانی عنوان و خاطرنشان کرد: همکاری و همراهی پارک علم و فن آوری در برگزاری این رویداد را نگاهی مثبت به تعاملات بیشتر در راستای خدمت رسانی به فعالان صنایع کوچک استان می دانیم و امیدواریم نتیجه این تلاش ها ورود بیشتر استارتاپ ها به بخش خدمات باشد تا مصرف گرایی در جامعه.
مجید آوری فرد دیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نیز در این مراسم کسب تجربه، پشت کار و تجاری سازی را سه اصل مهم در مسیر فعالیت استارتآپها خواند و اظهارداشت: در استان قم، ایده های جدید و اختراعات فراوانی وجود دارد ولی تبدیل آنها به کسب و کار جدید یا تجاری سازی آنها، آن گونه که بایسته است به وقوع نپیوسته است.
وی مشاوره صحیح و تخصصی را حلقه ای مفقوده در این راستا ارزیابی کرد و بیان داشت: مشاهده شده است که بسیاری از کسب و کار های جدید در سه سال اول فعالیت خود دچار مشکل و حتی تعطیلی شده اند که این نشان می دهد مشاوره های تخصصی و واقع بینانه ای از ابعاد مختلف کاری در اختیار مدیران این کسب و کار ها وجود نداشته است.
گفتنی است در پایان از ۴ استارتآپ برتر در حوزه های فناوری های نوین مالی، خدمات در شهرک های صنعتی، رفع نیازهای فناورانه خوشه های کسب و کار و نوآوری در صادرات، به عنوان ایده های برتر برگزیده و مورد تجلیل قرار گرفتند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 6 December , 2024