بایدها و نبایدهای خوردن ماهی

شهر بیست/ ماهی از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده است اما برای مصرف آن باید به نکات مهمی نیز توجه داشت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بایدها و نبایدهای خوردن ماهی
شناسه : 3082 | انتشار : 23 بهمن 1397   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، ماهی خصوصاً کباب آن از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده در افراد است اما اینکه ماهی را با چه دستوراتی مصرف کنیم هم دارای اهمیت بسیاری است.

ماهی تازه صید شده را نباید مصرف کرد و حداقل باید ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود.

ماهی شکم پر با سبزیجات معطر و کبابی بهترین نوع مصرف ماهی است.

چنانچه تمایل به سرخ کردن ماهی دارید ابتدا آن را در ادویه های گرم (زردچوبه، فلفل و زیره) مزه دار کنید و با روغن کنجد آن را سرخ کنید.

اگر ماهی همراه برنج مصرف شود، بهتر است سبزی پلو باشد. مصرف ماست و دوغ همراه ماهی مضر است.

ماهی را در وعده ناهار میل کنید و بعد از خوردن ماهی یک تا دو عدد خرما میل کنید.

ماهی تازه و کبابی مولد شیر در زنان شیرده و تقویت کننده کبد است و به همراه پیاز تازه تقویت کننده قوای جنسی است.

ماهی برای شام وعده مناسبی نیست و در صورت بروز عطش، بلافاصله بعد از مصرف ماهی آب فراوان ننوشید.

کارشناس تغذیه: ابوالفضل محمدکریمی

نوشته های مشابه
جدیدترین آمار مبتلایان کرونا در قم
آغاز واکسیناسیون گروه سنی بالای ۶۰ سال در روستاهای قم
اهدای اعضای بدن یک شهروند قمی به بیماران
غبار محرومیت از «باغ‌نو» می‌رود
قیمت جدید نان تا نیمه خرداد اعلام می‌شود
هنرمند پیشکسوت تئاتر درگذشت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.