بایدها و نبایدهای خوردن ماهی

شهر بیست/ ماهی از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده است اما برای مصرف آن باید به نکات مهمی نیز توجه داشت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بایدها و نبایدهای خوردن ماهی
شناسه : 3082 | انتشار : 23 بهمن 1397 - 11:03   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، ماهی خصوصاً کباب آن از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده در افراد است اما اینکه ماهی را با چه دستوراتی مصرف کنیم هم دارای اهمیت بسیاری است.

ماهی تازه صید شده را نباید مصرف کرد و حداقل باید ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود.

ماهی شکم پر با سبزیجات معطر و کبابی بهترین نوع مصرف ماهی است.

چنانچه تمایل به سرخ کردن ماهی دارید ابتدا آن را در ادویه های گرم (زردچوبه، فلفل و زیره) مزه دار کنید و با روغن کنجد آن را سرخ کنید.

اگر ماهی همراه برنج مصرف شود، بهتر است سبزی پلو باشد. مصرف ماست و دوغ همراه ماهی مضر است.

ماهی را در وعده ناهار میل کنید و بعد از خوردن ماهی یک تا دو عدد خرما میل کنید.

ماهی تازه و کبابی مولد شیر در زنان شیرده و تقویت کننده کبد است و به همراه پیاز تازه تقویت کننده قوای جنسی است.

ماهی برای شام وعده مناسبی نیست و در صورت بروز عطش، بلافاصله بعد از مصرف ماهی آب فراوان ننوشید.

کارشناس تغذیه: ابوالفضل محمدکریمی

نوشته های مشابه
جواد افشار عزادار پدر شد
گویش قمی ثبت ملی می‌شود
راهیابی دو فیلم از قم به جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان
۴ هزار تخت به ظرفیت گردشگری قم اضافه می‌شود
نگاهی به سوابق هنری و سینمایی علی ثقفی/ از همکاری با «نود» تا کارگردانی «پرویزخان»
مراسم بزرگداشت فرمانده اسبق لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) برگزار شد +تصاویر
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.