سرپرست حوزه هنری قم:

نگاه منفی به برخی هنرها متأثر از ابتذال پیش از انقلاب است/ آرمان‌های انقلاب را با زبان قدرتمند هنر صادر کنیم

شهر بیست/ سرپرست حوزه هنری قم با بیان اینکه حوزه هنری فرصتی بود که انقلاب در اختیار هنرمندان قرار داد، گفت: زبان هنر قدرتمند است و با استفاده از این ابزار می توان بر مخاطب تأثیر گذاشت و آرمان های انقلاب را در جهان ترویج کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نگاه منفی به برخی هنرها متأثر از ابتذال پیش از انقلاب است/ آرمان‌های انقلاب را با زبان قدرتمند هنر صادر کنیم
شناسه : 2997 | انتشار : 21 بهمن 1397 - 20:10   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، سید مهدی سیدین‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: پیش از انقلاب به خصوص در سه دهه منتهی به آن، با تقویت اندیشه های تجدد طلبی در کشور، برای تغییر سبک زندگی، آداب و رسوم و نوع اندیشه و حتی تغییر جایگاه دین در بین مردم و تبدیل سبک زندگی ایرانی به سبک زندگی شبیه غربی ها برنامه ریزی شده بود.

وی ادامه داد: بر اساس این چشم انداز خطرناک فرهنگی، بنیان خانواده، معیارهای فرهنگی و سبک زندگی ایرانی با تغییرات اساسی مواجه می شد که خروجی نهایی آن از بین رفتن فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و جایگزینی فرهنگ غربی در ایران بود.

وی با بیان اینکه هنر پیش از انقلاب در خدمت به چنین اهداف استعماری و غربی بود، گفت: با گسترش تفکر غربی‌سازی تمام شئون زندگی ایرانی، بخشی از هنر دچار ابتذال شد و به جای اینکه هنر در خدمت تعالی فرهنگ و تمدن کشور باشد، در خدمت استعمار و ابتذال فرهنگی قرار داشت.

سیدین نیا گفت: هنر پیش از انقلاب، آن چنان دستمایه قرار گرفت که از جایگاه و ساحت قدسی خود خارج و دچار سقوط اخلاقی و ابتذال شد.

وی با بیان اینکه برخی آسیب های وارد شده به هنر در پیش از انقلاب همچنان گریبان گیر آن است، افزود: استفاده از هنر به عنوان ابزاری برای ترویج ابتذال و فساد در پیش از انقلاب، موجب نگاه منفی به برخی هنرها در میان مردم و متدینان شده است که این نگاه بدبینی نسبت به برخی هنرها همچنان ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: سینما، رمان، شعر، ادبیات و موسیقی از جمله حوزه هایی است که پیش از انقلاب با وجود تولید محدود آثار هنری در این زمینه ها، ولی دچار انحراف و ابتذال بودند.

سیدین‌نیا با تأکید بر تحول در حوزه فرهنگی و هنری پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: با پیروزی انقلاب شاهد رشد، شکوفایی و بالندگی کشور در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری هستیم که تولید انبوه آثار فاخر هنری در طی چهل سال گذشته مؤید این موضوع است.

وی ادامه داد: با سرمایه گذاری و توجه به آموزش و تربیت جوانان هنرمند و متعهد پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحول در تولیدات هنری در کشور هستیم به گونه ای که آثار فرهنگی و هنری تولیدی کشور قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست.

سیدین نیا، با بیان اینکه حوزه هنری فرصتی بود که انقلاب در اختیار هنرمندان قرار داد گفت: زبان هنر قدرتمند است و با استفاده از این ابزار می توان بر مخاطب تأثیر گذاشت و آرمان های انقلاب را در جهان ترویج کرد.

وی گفت: در دو دهه اول انقلاب نقش حوزه هنری در تولید آثار سینمایی را نمی توان نادیده گرفت چراکه بسیاری از آثار برجسته سینمایی اوایل انقلاب توسط این حوزه تولید شد.

وی افزود: در حوزه ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی، فعالیت های هنرمندان حوزه هنری به ویژه هنرمندان قم بی نظیر بوده است.

نوشته های مشابه
اتصال ۴۱ درصد مشاورین املاک قم به سامانه ثبت اسناد
اتمام حدنگاری اراضی زراعی استان قم/ ۳۰۰ بنگاه غیرمجاز پلمب شدند
دو معیار انتخاب مدیران قم
انتقاد از وضعیت نامناسب نگارگذر خیابان صفائیه قم +تصاویر
پیشرفت ۴۰ درصدی احداث مرکز جامع سرطان در قم
دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان شهید بهشتی قم نصب شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.