لزوم الگوگیری از سیره فرهنگی و رفتاری شهدا

شهر بیست/ معاون اجتماعی و فرهنگی دادگستری قم، یکی از روش‌های قدردانی از شهدا را عمل به سیره فرهنگی و رفتاری آنان عنوان کرد و گفت: تجلیل از شهدا یادآور نعمت‌های ایثار و شهادت و احیاکننده یاد شهدا در جامعه است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
لزوم الگوگیری از سیره فرهنگی و رفتاری شهدا
شناسه : 28873 | انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام مجید یزدی در مراسم رونمایی از ۱۲ یادمان شهدای شاخص قم، گفت:  شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس بیشترین حق را بر گردن ما دارند و ما هر چه داریم از ایثار آن‌هاست.

معاون اجتماعی و فرهنگی دادگستری استان قم، امنیت، شرف، آزادی و اقتدار جمهوری اسلامی را دستاورد شهدا خواند و افزود: تمام نعمت‌هایی که خداوند به جمهوری اسلامی عنایت کرده از برکات شهدا بوده و باید قدردان آنان به‌عنوان صاحبان حقیقی انقلاب باشیم.

یزدی تأکید کرد: برگزاری مراسم یادبود و تجلیل از شهدا یادآور نعمت‌های ایثار و شهادت آنان بوده و احیاکننده یاد شهدا در جامعه است.

وی حرکت در مسیر شهدا را یکی از روش‌های قدردانی از آنها عنوان و تصریح کرد: باید عملکرد ما به‌گونه‌ای باشد که در روز قیامت شرمنده شهدا نشده و سربلند این ایثار و ازخودگذشتگی باشیم.

نوشته های مشابه
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
نخستین نشست «انتقال تجربه در تولید فیلم‌ کوتاه» در قم برگزار شد
جزئیات فراخوان شورای تولید انجمن سینمای جوانان قم
قم را باید دید؛ «خانه ضاد»
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.