۵۰ گرم زهر زنبور عسل در قم استحصال شد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، علی اصغر همت بیان کرد: زهر زنبور عسل دارای خواص درمانی فراوان و ارزش اقتصادی بالایی است و در سال جهش تولید تلاش میکنیم استحصال این محصول ارزشمند در میان زنبورداران استان به عنوان یک اولویت دنبال شود.
وی ادامه داد: استحصال زهر با تنوع بخشی به محصولات مرتبط با زنبور عسل، اقتصاد زنبور داران استان را از تک محصولی خارج میکند و به همین دلیل ترویج آن در دستورکار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرار گرفته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: زهر زنبور عسل دارای ارزش اقتصادی بسیار بالایی است و هر گرم این محصول بیش از ۸۰ دلار قیمت دارد که این موضوع نشانگر اهمیت سرمایه گذاری در این بخش است.
همت گفت: امروز زهر زنبور عسل برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد و نتایج آن در بهبود افراد بیمار به اثبات رسیده است، به همین دلیل این محصول بازار فروش مناسبی دارد.
وی بیان کرد: زهر زنبور عسل در قالب محصولات متنوع همچون عصاره، مکمل، مرطوب کننده و سرم در بازار عرضه میشود و مشتریان بسیاری دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: امید است با اقدامات صورت گرفته تولید این محصول مهم در استان افزایش یافته و بخش مهمی از بازار آن با محصولات تولید شده توسط زنبورداران فعال در قم تامین شود.
زهر زنبور عسل یک مایع اسیدی و بی رنگ است که پس از استحصال به روشهای صحیح می توان از خواص ضد التهابی و تسکین دهندگی درد آن برای بهبود فرآیند درمان بیماران استفاده کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 22 January , 2025