مدیرکل ورزش و جوانان قم به پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» پیوست

شهر بیست/ در هشتمین هفته از اجرای طرح «سه شنبه‌های بدون خودرو» در قم، مدیرکل ورزش و جوانان قم به همراه تعدادی از کارکنان این اداره‌کل با دوچرخه در محل کار حضور یافتند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
مدیرکل ورزش و جوانان قم به پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» پیوست
شناسه : 28082 | انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، در هشتمین هفته از اجرای طرح «سه شنبه‌های بدون خودرو» در قم، رسول منعم مدیرکل ورزش و جوانان قم به همراه تعدادی از کارکنان این اداره‌کل از میدان میثم واقع در سالاریه تا اداره کل ورزش و جوانان رکاب زدند و با دوچرخه در محل کار حضور یافتند.

همچنین مدیران سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم و اعضای هیئت دوچرخه سواری نیز، رسول منعم و همکارانش را همراهی کردند.

این پویش با هدف فرهنگ‌سازی برای استفاده بیشتر از دوچرخه و کاهش سهم خودروی شخصی در سفرهای درون‌شهری از نیمه دوم سال در قم آغاز شده است.

این پویش که با هدف فرهنگ‌سازی در استفاده از دوچرخه و حمل‌ونقل عمومی در قم برنامه‌ریزی‌شده هر هفته با حضور یکی از ارگان‌های دولتی یا گروه‌های مردم نهاد در قم اجرا می‌شود.

نوشته های مشابه
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم برپا می‌شود
دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی قم تجمیع می‌شود
تأمین پایدار نیازهای دارویی در قم
نیمی از مراکز بهداشتی قم استیجاری است
زنگ سلامت در قم نواخته شد
برگزیدگان رویداد رسانه‌ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» معرفی شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.