تمام پارک‌ها و بوستان‌های قم تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

شهر بیست/ براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا استان قم، تمامی پارک‌ها و بوستان‌های قم تا اطلاع ثانوی مسدود خواهد بود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تمام پارک‌ها و بوستان‌های قم تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
شناسه : 27147 | انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان در رابطه با ایجاد محدودیت‌های جدید به دلیل پیک سوم کرونا، اظهار داشت: با عنایت به مصوبات ستاد مقابله با کرونا مورخ ۹ مهرماه ۱۳۹۹ به ریاست استاندار قم، تمامی پارک‌ها و بوستان‌های شهری، عرصه‌های فضای سبز، پارک‌های جنگلی، تعطیل و غیر فعال است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم افزود: ورودی بوستان‌ها مسدود می‌شود و از ورود افراد جلوگیری به عمل می‌آید.

جوادیان خاطرنشان کرد: تمامی اماکن داخل بوستان‌های شهری از جمله نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، شهربازی‌ها، رستوران و کافی شاپ‌ها و … از امروز تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به اینکه برای انسداد بوستان‌ها دستور صادر شده، تصریح کرد: از مردم خواهشمند هستیم که از هرگونه مراجعه به بوستان‌ها جلوگیری کنند تا بتوانیم از شرایط  فعلی شیوع کرونا عبور کنیم.

جوادیان با تاکید بر اینکه زمان اجرای این اطلاعیه تا اطلاع ثانوی است، خاطرنشان کرد: اجرای این محدودیت‌ها همکاری و همراهی مردم را می‌طلبد که مساعدت را با مجموعه شهرداری و استان داشته باشند.

نوشته های مشابه
زنگ سلامت در قم نواخته شد
برگزیدگان رویداد رسانه‌ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» معرفی شدند
مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معارفه شد
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.