مالباختگان پس از وقوع سرقت چه اقداماتی انجام دهند؟
به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مرادحسین جعفریان اظهار کرد: مالباختگان از دادن هرگونه اطلاعات و توضیحات به افراد ناشناس خوددارب و بلافاصله موضوع را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.
وی تاکید کرد: شهروندان قبل از حضور مأموران از برهم زدن صحنه اعم از جابهجایی اشیا و دست زدن به آنها و یا رفت و آمد بی مورد پرهیز کرده و چنانچه سرقت بواسطه شکستن شیشه در و پنجره صورت گرفته باشد، تا حضور مأموران از جمع آوری خرده شیشهها نیز خودداری کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان قم، گفت: خودداری از دست زدن به کلید برق، میزهای شیشهای، گوشی تلفن، دستگیره در و یخچال، ظروف و … در محل وقوع سرقت از دیگر نکات مورد تأکید است.
وی اضافه کرد: شهروندان از دست زدن و جابهجایی اشیای برجای مانده از سارقان (قیچی، چاقو، دکمه لباس و …) که از ادله ارتکاب جرم محسوب میشود، همچنین آثار باقی مانده از آن ها مانند خون، مو و … خودداری و به اظهار نظر افراد غیر مسئول توجه نکنند.
جعفریان افزود: پس از بازدید کارشناسان و مسئولان پلیس از صحنه و جمع آوری ادله جرم با بررسی دقیق، لوازم، آمار و مشخصات دقیق وسایل و اشیای قیمتی را با تنظیم لیستی در شکایت خود منعکس کنید.
فرمانده انتظامی شهرستان قم تاکید کرد: بدون دلایل کافی افراد بی گناه را متهم نکنید چرا که موجب هتک حرمت و ایجاد کینه های نهفته در آنها خواهد شد، بعد از وقوع سرقت هرگونه اخبار و اطلاعات مربوطه و موارد مشکوک را جهت بهره برداری در اختیار پلیس قرار دهید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 4 January , 2025