لزوم توجه به مخاطب در آثار جشنواره «هشت نوشت»/ جشنواره در دو بخش آماتور و حرفهای برگزار شود
به گزارش «شهر بیست»، سید امیر طباطبایی در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به ضرورت برگزاری جشنوارههای موضوعی مانند جشنواره فیلمنامهنویسی «هشت نوشت»، اظهار کرد: برگزاری یادمان ها و جشنواره های موضوعی همچون «هشت نوشت» در واقع رسالت خطیر زنده نگه داشتن تاریخ پر شور سال های گذشته ایران را برعهده دارند.
عضو هیئت انتخاب سومین جشنواره ملی فیلمنامه نویسی هشت نوشت، با تاکید براینکه لازم است شورای سیاستگذاری جشنواره در دوره های بعدی جشنواره ترتیبی اتخاذ کنند که آثار ارسالی پژوهش محور و مخاطب محور باشند، تصریح کرد: در صورتی که به این مسئله به صورت جدی توجه شود می توانیم برای تولید آثار ارزشمند در این حوزه برنامه ریزی لازم را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: با توجه به کم رنگ شدن تولید آثار با موضوع دفاع مقدس و ارزش های معنوی مقاومت لازم است این جشنواره در دو بخش حرفه ای و آماتور تقسیم بندی شود تا زمینه رقابت صحیح برای هنرمندان فراهم شود.
طباطبایی بر ضرورت حمایت مسئولان از برگزاری جشنواره فیلم نامه نویسی هشت نوشت، تاکید و بیان کرد: سطح مالی جوایز و حمایت از تولید آثار برگزیده در تشویق هنرمندان برای نگارش فیلم نامه های خلاق بی تاثیر نیست.
وی ادامه داد: این جشنواره در ابتدای راه بزرگی قرار دارد و لازم است با انجام اصلاحاتی در ساختار و نحوه پذیرش آثار به سمت ایجاد یک جریان موثر در حوزه دفاع مقدس و مقاومت گام بردارد.
عضو هیئت انتخاب سومین جشنواره ملی فیلمنامه نویسی هشت نوشت، عنوان کرد: قطعا بستر سازی لازم برای تولید آثار برگزیده و موضوع بندی محورهای قابل پرداخت در مرحله پذیرش فیلمنامه ها و برگزاری ورک شاپ های تخصصی بصورت مجازی برای فیلمنامه نویسان جوان در ترویج و رونق فرهنگ دفاع مقدس بسیار تاثیر گذار است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 7 January , 2025