تشریح جزئیات برگزاری همایش ملی «معنویت‌های نوظهور، شاخصه‌‌ها و نقدها»

شهر بیست/ رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: همایش «معنویت‌های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها» در هجدهم تا بیستم شهریورماه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تشریح جزئیات برگزاری همایش ملی «معنویت‌های نوظهور، شاخصه‌‌ها و نقدها»
شناسه : 26176 | انتشار : 12 شهریور 1399 - 19:04   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی، ابراهیم علیپور با اشاره به زمان برگزاری همایش «معنویت های نوظهور، شاخصه‌ها و نقدها»، گفت: این همایش از تاریخ هجدهم تا بیستم شهریورماه ۹۹ برگزار خواهد شد و بیش از دوسال است که در مورد این همایش فعالیت هایی صورت می پذیرد و علاوه بر ده ها پیش نشست که در شهرهای مختلف انجام می شود، سه جلد کتاب نیز تاکنون از آن منتشره شده است.

رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه مجموعه مصاحبه‌ها و مقالات این همایش منتشر شده است، تصریح کرد: تقریباً همه صاحب‌نظران حوزه معنویت پژوهی در برگزاری همایش حضور دارند و تیم خیلی خوبی در کشور تشکیل شده است.

وی افزود: پیشنهاد شکل گیری این همایش از طریق «قطب تعمیق ایمان دینی و مقابله با جریان ها و فرق انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» به ریاست حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی انجام شده و مجری این همایش نیز پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است.

علیپور با اشاره به سرعت بسیار شتابان جذب جوانان به گروه های نوظهور، اظهار داشت: سرعت شکل گیری معنویت های نوظهور در همه جوامع از جمله ایران اسلامی به شدت در حال افزایش بوده و شگفت انگیز و تأمل برانگیز است.

وی اضافه کرد: برخی ها تعداد آنها را در جهان معاصر قریب به ۱۰ هزار مورد گروه های معناگرای نوظهور اعلام کردند و از عجایب جوامع نوظهور این است که سرعت جذب جوانان به این گروه ها بسیار شتابان است.

رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: در ایران فارق از اینکه معنویت ها را چگونه دسته بندی کنیم، تاکنون گروه های زیادی شکل گرفته اند که طرفداران برخی از این معنویت های نوظهور و پدیده های نو هستند. در اینجا یک سؤال پیش می آید که حقیقت این مدعا چیست و چه نسبتی میان این مدل های معنویت گرا و نوپدید با ادیان وجود دارد.

وی تصریح کرد: همایش «معنویت های نوظهور، شاخصه ها و نقدها» بر آن است که بنیادها و جریان شناسی معنویت های نوپدید را بازشناسی و پژوهش کند و از این جهت در کارگروه فرق انحرافی قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی این کار شکل گرفت و سعی کردیم با همه کسانی که در حوزه معنویت پژوهی در کشور کار می کنند، ارتباط گرفته و از ظرفیت های کشوری استفاده کنیم.

علیپور با اشاره به اینکه این همایش به جهات گوناگونی در سطح کشور مورد توجه است و اینکه در این سطح وسیع و به یک مسئله مهم و مورد توجه می پردازد، در نوع خودش بی نظیر یا کم نظیر است، اظهار داشت: آمار نشان می دهد که بسیاری از جوانان کشور هم درگیر این مسئله و معضل هستند.

وی گفت: افتتاحیه و اختتامیه و پنل های همایش «معنویت های نوظهور، شاخصه ها و نقدها» به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه مندان جهت شرکت در این همایش می توانند از طریق نشانی اینترنتی www.dte.bz/reg و یا پایگاه خبری تبلیغ نیوز به نشانی www.Tablignews.dte.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به اینکه در این همایش مجموعه عوامل و زمینه پیدایش معنویت های نوظهور در ایران و جهان و شکل واژه ها و نسبت آنها را بیشتر مورد توجه قرار داده ایم خاطرنشان کرد: معنویت های نوظهور گونه های مختلفی دارند که باعث شده که بیشتر به آن توجه شود و خروجی این همایش، ۶ الی ۷ جلد کار علمی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم قدم مناسبی در این معضل، تمایل و گرایش بسیار عجیبی که ایجاد شده، برداریم و خداوند کمک کند تا نقد و بررسی درست مواجهه منطقی با این مسئله را داشته باشیم.

نوشته های مشابه
«یخچال طغرود» گنجینه‌ای در خطر نابودی
‎۷۰۰ هزار نفر برای حضور در اعتکاف ثبت‌نام کردند
شناسایی چهار کانون اصلی گردوغبار در قم
گردهمایی مردمی «شکوه اقتدار» در قم برگزار می‌شود
رویداد رسانه‌ای «دمای رفاه» در قم برگزار می‌شود
رشد صنعت کفش قم در نمایشگاه بین‌المللی کفش ایران/ افزایش ۲۰ درصدی مشارکت تولیدکنندگان کفش قم در نمایشگاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.