مال حرام جامعه را نابود می‌کند/ اعدام کم‌ترین مجازات مسئولان مفسد اقتصادی است

شهر بیست/ حجت‌الاسلام رفیعی گفت: نباید احکام قضایی برای کسانی که در بالاترین پست‌های کشوری بودند و گرفتار فساد اقتصادی و رشوه شدند کمتر از اعدام باشد چون به غیر از فساد اقتصادی، بر پیکره نظام اسلامی و اعتماد مردم ضربه وارد کرده‌اند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
مال حرام جامعه را نابود می‌کند/ اعدام کم‌ترین مجازات مسئولان مفسد اقتصادی است
شناسه : 25805 | انتشار : 30 مرداد 1399 - 19:17   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در ادامه سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم با اشاره به آیه ۱۸۸ سوره بقره گفت: طبق این آیه انسان‌ها نباید اموال خود را به باطل بخورند و منظور از خوردن فقط خوردن غذایی نیست بلکه تصرف هم شامل می‌شود.

وی افزود: اگر اقتصاد یک جامعه سالم باشد جامعه نیز سالم خواهد ماند درحالی‌که لقمه حرام، اختلاس، ربا، نزول، رشوه و… یک جامعه را به سمت نابودی سوق خواهد داد.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: غش در معامله، خرید و فروش شراب و آلات قمار، مخلوط نمودن جنس خوب و بد و معرفی به عنوان جنس خوب، پرداخت و اخذ رشوه و دلالی میان رشوه دهنده و رشوه گیرنده و…همگی در جامعه تأثیر منفی می‌گذارد و اگر مالی حرام شود آثار منفی زیادی در زندگی شخصی انسان بروز خواهد داشت.

سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: پذیرفته نشدن عبادات، اثرات منفی در نسل و ذریه و فرزندان ناصالح، برکت نکردن اموال، مستجاب نشدن دعا و بهره مند نشدن از شفاعت اهل‌بیت(ع) در روز قیامت از آثار اکل و تصرف اموال حرام و لقمه حرام است.

عضو هیأت‌علمی جامعه المصطفی یادآور شد: مال حرام شاخ و دم ندارد و همین اختلاس‌ها، رشوه‌های عجیب‌وغریب در نظام اداری و قضایی کشور از مصادیق مال حرام هستند و طبق روایت، رشوه دهنده، رشوه گیرنده و واسطه این دو، مورد لعنت خداوند هستند.

وی افزود: اگر ذره‌ای رشوه وارد زندگی انسان شود لطمه‌های شدیدی وارد خواهد ساخت و اگر خدای ناکرده یک قاضی رشوه گیرد طبق روایت به خداوند کفر ورزیده است.

رفیعی تأکید کرد: اگر فردی در نظام اداری و قضایی به رشوه، اختلاس، کم‌کاری و… روی بیاورد ضربات بزرگی به جامعه وارد می‌شود و نباید احکام قضایی برای کسانی که در بالاترین پست‌های کشوری بودند و گرفتار فساد اقتصادی و رشوه شدند کمتر از اعدام باشد چون به غیر از فساد اقتصادی، بر پیکره نظام اسلامی و اعتماد مردم ضربه وارد ساخته‌اند و موج بی‌اعتمادی به نظام اسلامی را ایجاد کرده‌اند که کم جرمی نیست.

وی خاطرنشان کرد: با بازرس گذاشتن همه کارها درست نمی‌شود بلکه باید باورها و اعتقادات اصلاح شود و کارپردازان، قضات، کارمندان قوه قضاییه، کارمندان ارشد شهرداری و… خیلی حواسشان جمع باشد که خدای ناکرده گرفتار رشوه نشوند و اسم رشوه را با پول چایی و هدیه عوض و توجیه نکنند.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: لقمه حرام، حرام است چه یک ریال چه یک میلیارد و در نسل و مرگ، دنیا و آخرت و عبادت و بندگی تأثیر منفی خواهد گذاشت و مایه رسوایی انسان است درحالی‌که لقمه حلال مایه برکت زندگی انسان است.

نوشته های مشابه
مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب مهمان نمایش «هر هفت دقیقه» شد
ارتقای سطح کیفی جشنواره تئاتر مقاومت مشهود است/ جشنواره باید سالانه برگزار شود
توسعه فضای سبز شهر قم محدود می‌شود/ استفاده از پساب شهری به صلاح نیست
علی سلطانی مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی قم شد
فوت ۴ شهروند قمی در آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی
نتایج انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان قم اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.