کلاهبرداری گسترده تحت عنوان کار در منزل

شهر بیست/ رئیس پلیس فتای استان قم از ثبت آگهی‌های تقلبی کار در منزل در فضای مجازی به قصد کلاهبرداری مالی و سوء‌استفاده از اطلاعات هویتی افراد متقاضی خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کلاهبرداری گسترده تحت عنوان کار در منزل
شناسه : 24748 | انتشار : 02 مرداد 1399 - 19:02   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، علی موالی با اشاره به اینکه مردم برای درخواست کار به شعبات کاریابی سطح شهر که از اداره کار مجوز لازم را دارند، مراجعه کنند، اظهار کرد: در پی گزارشات مردمی مشخص شد کلاهبرداران با ثبت آگهی‌های تقلبی کار در منزل در فضای مجازی، قصد کلاهبرداری مالی یا سوء‌استفاده از اطلاعات هویتی مردم را دارند.

وی افزود: در این گونه موارد غالباً کلاهبرداران از کاربران می‌خواهند برای فرآیند ثبت‌نام به پیام رسان‌های خارجی همچون تلگرام یا واتس‌آپ مراجعه کنند، سپس از کاربر یک سری اطلاعات هویتی درخواست یا طلب پول برای ثبت نام می‌کنند.

موالی ادامه داد: در پی کسب این اطلاعات، کلاهبردار بعدا ممکن است کاربر را تهدید کرده در صورتی که به خواسته‌های کلاهبردار تن ندهد، با توجه به اطلاعاتی که از وی دارد موجب هتک حیثیت او ‌شود.

وی بیان کرد: مردم اطلاعات شخصی و سکونتی، تصویر مدارک هویتی و عکس‌های خود را به هیچ‌وجه در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

رئیس پلیس فتا استان قم با بیان اینکه اکثر قربانیان این نوع کلاهبرداری خانم‌های خانه‌دار هستند، بیان کرد: خانم‌های خانه‌دار به دنبال مشاغلی هستند که بتوانند با انجام آن در منزل درآمدی کسب کنند، از همین رو مجرمان سایبری از این موضوع سوء‌استفاده کرده و با تبلیغات گسترده و اغوا کننده در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی آنها را در دام خود گرفتار می‌‌کنند.

وی درباره چگونگی قرار نگرفتن در دام کلاهبرداران سایبری گفت: شهروندان اگر با چنین تبلیغاتی مواجه شدند قبل از هر‌گونه واریز وجه یا ارائه اطلاعات هویتی، نشانی و…، مجوز و تلفن شرکت آگهی دهند استخدام را بررسی کرده و با شماره تماس اصلی شرکت تماس گرفته و درباره صحت و سقم آگهی دقت کنند.

موالی ادامه داد: در بعضی موارد کلاهبرداران از مردم می‌خواهند برای ثبت اطلاعات، کد پیامکی که به گوشی آنها ارسال می‌شود برای کلاهبردار قرائت کنند.

رئیس پلیس فتا استان قم بیان کرد: مردم هوشیار باشند و به هیچ ‌وجه پیامک و کدی که به گوشی آنها ارسال شده را برای کسی قرائت نکنند، چرا که شیادان با این کار می‌توانند به انحاء مختلف از سیم کارت قربانی سوءاستفاده کنند، مثلا در یک شبکه اجتماعی نامشخص با شماره قربانی اکانت ایجاد کرده و شروع به کلاهبرداری از دیگران کرده یا به اطلاعات حساب اینترنتی قربانی دسترسی پیدا کنند.

نوشته های مشابه
برگزیدگان جشنواره‌های بسیج هنرمندان قم تجلیل شدند
صنایع قم حامی کتابخانه‌های عمومی باشند
مراسم سی‌ودومین سالگرد ارتحال آیت‌الله گلپایگانی در قم برگزار می‌شود
مدیرکل جدید حفاظت محیط زیست استان قم معارفه شد
«آب‌انبار کوه نمک» نگین فراموش‌شده تاریخ قم +تصاویر
زمان ثبت‌نام اعتکاف در قم اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.