مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی:

علامه طباطبایی الگوی سبک زندگی قرآنی و اسلامی است

شهر بیست/ مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) گفت: مرحوم علامه طباطبایی(ره) الگوی سبک زندگی قرآنی و اسلامی است که با تهذیب نفس درهای رحمت الهی برای آن باز می شود و در آسمان معنویت سیر می کند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
علامه طباطبایی الگوی سبک زندگی قرآنی و اسلامی است
شناسه : 2434 | انتشار : 04 بهمن 1397 - 19:03   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دارالقرآن علامه طباطبایی(ره)، گردهمایی سراسری مدرسان و مربیان کشوری سبک زندگی قرآنی و رونمایی از پنج کتاب سبک زندگی قرآنی روز پنج شنبه در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار شد.

مرتضی نجفی قدسی مدیردارالقرآن علامه طباطبایی در این مراسم ضمن خیرمقدم به استادان قرآنی کشور در مورد مقام شامخ علامه طباطبایی و عظمت بیت ایشان، اظهار کرد: علامه طباطبایی(ره) وضعیت مالی مناسبی نداشتند و از زمانی که در قم آمدند چندین سال اجاره نشین بودند تا اینکه ملکی بی ارزشی که در تبریز داشتند از نزدیکی آن ملک، خیابانی می گذرد و آن ملک ارزش پیدا کرد و آشنایان ایشان، آن ملک را فروختند و از محل فروش آن، اینجا را خریداری کردند و مهندسی این خانه را هم خودشان انجام دادند زیرا ایشان ریاضیدان بودند و حتی مدرسه حجتیه که برای طلاب خارجی است از آثار مهندسی برجای مانده از این استاد عظیم الشأن است.

وی افزود: این بیت ۸۵۰ متر است که ایشان به صورت بیرونی و اندرونی با سه در طراحی می کنند و از روزی که این بیت خریداری و بازسازی شد مورد توجه بزرگان حوزه و مراجع عظام تقلید قرار گرفت و سنگین ترین مراسم های حوزوی در این مکان برگزار می شود.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) بیان کرد: بزرگانی مانند آیت الله سبحانی معتقدند که این خانه از مصادیق آیه ۳۶ سوره نور«فی بیوت اذن الله ان ترفع و یذکر فیها اسمه»(خانه هایی که خداوند متعال اذن داده که از این خانه ها نام و یاد الهی بالا رود) است لذا این آیه را در کاشی کاری دور این خانه نصب کردیم.

نجفی قدسی تصریح کرد: علامه طباطبایی ۱۳ سال آخر عمر خود را در این بیت، به مطالعه و تفکر مشغول بودند و همسر علامه نقل می کنند که شبی دیدیم که آقا استراحت نمی کند و قدم می زند عرض کردم مشکلی پیش آمده یا کسالتی دارید؟ گفتند نه؛ پرسیدم پس چرا استراحت نمی کنید؟ ایشان یک جمله عجیب می فرمودند که از صدای تسبیح موجودات خوابم نمی برد و من هم بلند شدم و با آن ها همراه شدم.

وی گفت: یکی از استادان حوزه علمیه برای من نقل کرد که روزی به بیت علامه رفتم و درخواست کردم ذکری به من ارائه کنید که در سلوک خودم استفاده کنم و علامه «ذکر یونسیه» را به من تعلیم داد من گفتم این ذکر را می دانم، یک ذکر دیگر هم بفرمایید و ایشان فرمودند باید به این ذکر عمل کنی و زمانی که آثارش پدیدار شد بیایید ذکر دوم را بگویم و من سؤال کردم آثار آن باید چگونه پدیدار آید که من متوجه شوم و ایشان فرمودند در همین خیابان صفائیه که قدم می زنی باید صدای تسبیح درختان را بشنوی؛ هر زمان شنیدی بیا ذکر دوم را بگویم.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) ادامه داد: از این دست کرامات از قول علامه زیاد نقل کرده اند اما فرصت بیان آن محدود است و فقط باید دانست که بیت ایشان مکان بسیار باشرافتی است و من شاهد بودم برخی مراجع و علما در و دیوار این ساختمان را می بوسیدند.

نجفی قدسی با بیان اینکه هیچ ساختمانی نیست که مراجع مکرر به آن تردد داشته باشند، تاکید کرد:‌ تردد مکرر مراجع خاص بیت علامه است که هر کدام از مراجع شاید ۴۰ بار تشریف فرمایی داشتند که این نشان می دهد که چقدر به محضر علامه طباطبایی ارادت دارند و آیت الله حسن زاده آملی هر زمان از این کوچه رد می شد به علامه سلام می داد.

وی ادامه داد: خداوند مرحوم آقای دکتر احمد احمدی را رحمت کند؛ آنقدر به علامه عشق می ورزید که در آهنی پوسیده اینجا را می بوسید و با چشمان اشک بار در مقابل تعجب من می گفت شما نمی دانید علامه چه شخصی بود.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره)  افزود: این مکان محل رفت وآمد شهید مطهری، شهید بهشتی و شهید مفتح، آیت الله حسن زاده آملی، آیت الله جوادی آملی و آیت الله مکارم شیرازی بوده که محضر علامه تلمذ می کردند و همه شاگردان علامه، شخصیت برجسته ای شدند.

نجفی قدسی بیان کرد: آیت الله نوری همدانی نقل کردند در سفری علامه طباطبایی به همراه شهید مطهری بودند و زمانی که علامه می خواستند برای تجدید وضو بروند، عبای ایشان را شهید مطهری گرفتند و به عبای علامه به نحوی احترام می گذاشتند که دو دستی بالا گرفته بودند تا علامه برگردد که من متعجب شدم.

وی افزود: دختر علامه طباطبایی نیز می گفت ما هر زمان بیمار می شدیم مادرمان به فکر دکتر و دوا بود و زمانی که می دید بیماری ما طولانی می شود سراغ راه حل آخر می رفت و نعلین علامه را به محل بیماری ما می زند و می گفت بیماری برو بیرون و بیماری ما خوب می شد.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) ادامه داد: دختر ایشان نقل می کردند زمانی که با پدرمان به حرم حضرت معصومه(س) می رفتیم و سلام می دادیم، رو به ما می گفت جواب سلام را شنیدید؟

وی تصریح کرد: علامه طباطبایی محاسن ویژه ای داشت که با این اوصاف، وی الگوی سبک زندگی قرآنی و اسلامی است که با تهذیب نفس درهای رحمت الهی برای آن باز می شود و در آسمان معنویت سیر می کند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه
«داریوش مودبیان» به قم می‌آید
دسته عزای شهادت حضرت زهرا(س) در قم برگزار می‌شود
مدرسه استثنایی باغچه‌بان در قم افتتاح شد
جزئیات تشییع سه شهید گمنام در قم
تحقیق و تفحص از شهرداری قم به تصویب شورا رسید
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قم معرفی شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.