رئیس دارالقرآن الکریم کشور روایت کرد:

خوابی که موجب انگیزه علامه طباطبایی برای تدوین «المیزان» شد

شهر بیست/ رئیس دارالقرآن الکریم کشور گفت: راهکار کاهش آسیب های اجتماعی در بازگشت به قرآن و زندگی قرآنی است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
خوابی که موجب انگیزه علامه طباطبایی برای تدوین «المیزان» شد
شناسه : 2432 | انتشار : 04 بهمن 1397 - 18:58   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دارالقرآن علامه طباطبایی(ره)، مهدی قره شیخلو رئیس دارالقرآن الکریم کشور در گردهمایی سراسری مدرسان و مربیان کشوری سبک زندگی قرآنی و رونمایی از پنج کتاب سبک زندگی قرآنی که روز پنج شنبه در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهارداشت: در طول چهل سال گذشته دستاوردهای قرآنی زیادی را به برکت انقلاب اسلامی در کشور داشتیم که یکی از این دستاوردها آموزش قرآن در سطوح مختلف و تبلیغ قرآن بوده است.

وی تصریح کرد: ۱۵ میلیون نفر در طول ۴۰ سال گذشته آموزش های قرآنی از جمله آموزش های عمومی، تخصصی، حفظ و تربیت مربی را فراگرفته اند.

رئیس دارالقرآن الکریم کشور گفت: برخلاف اینکه این آموزش ها ضروری بوده و باید انجام می شده اما نیازمند اقدام تکمیلی است لذا استاد خدام حسینی از سال ۷۴ بحث بکارگیری قرآن در زندگی را مطرح و باب جدیدی را باز کردند.

قرخ شیخلو افزود: بحث بکارگیری آموزه های قرآنی در زندگی در فضای قرآنی کشور مورد بحث قرار گرفت و در این سه سال اخیر به صورت مأموریت آموزشی به آن توجه شد و رویکرد همه برنامه های قرآنی را تربیت قرآنی تعیین کردیم و بیش از ۳۰۰ کارگاه سبک زندگی قرآنی برگزار و شش دوره تربیت مربی برپا شد.

وی بیان کرد: این اقدام آغاز شده اما ابتدای راه هستیم و باید تلاش کنیم در تربیت نیروی متخصص برای این موضوع و هم در تدوین محنوا و هم در گستره آموزشی آن کمک کنیم که نتیجه و بازخورد این کارگاه ها مردم استقبال بسیار خوبی داشتند.

رئیس دارالقرآن الکریم کشور بیان کرد: نظرسنجی های که انجام شد این را نشان می دهد که غاطبه مردم دنبال این هستند که از نسخه های قرآنی در زندگی خود استفاده کنند و بکار گیرند واین اقدام مهم و با برکتی است که همه باید کمک کنیم که به سرعت توسعه پیدا کند و عمق و تاثیرگذاری آن بیشتر شود.

قره شیخلو ادامه داد: در این راه ممکن است آفت هایی هم داشته باشد و آن عمل نکردن عاملان به این کتاب آسمانی هستند، لذا مهمترین موضوع این است که کسانی که در حلقه اول به عنوان مبلغان و مربیان هستند باید مراقبت های فردی را در دستور کار خود قرار دهند و باید زندگی قرآنی داشته باشند و از خود شروع کنند تا مردم به عینه رفتارهای قرآنی را شاهد باشند.

*اعمال و رفتار فعالان قرآنی باید الگوی جامعه باشد

وی با تأکید براینکه باید از بزرگان حوزه علمیه و دانشگاه استفاده کنیم، گفت: به این منظور خدمت آیت الله جوادی آملی رسیدیم و پس از آن با انرژی چند برابر کار را ادامه دادیم و برخلاف همه محدودیت ها در برخی استان ها این کلاس ها برگزار می شود و به عنوان تکلیف بر گردن خود می دانیم که با داشتن کوله باری ۴۰ ساله، در دهه پنجم انقلاب سبک و سیاق زندگی مان را قرآنی کنیم.

وی با تأکید بر اینکه راهکار کاهش آسیب های اجتماعی در بازگشت به قرآن و زندگی قرآنی است، به بیان خاطره ای از آیت الله علوی گرگانی پرداخت و گفت: چند سال پیش خدمت این مرجع تقلید رسیدیم، ایشان فرمودند یک روز خدمت علامه طباطبایی(ره) رسیدیم و از ایشان سوال کردیم انگیزه تدوین المیزان چطور در شما بوجود آمد؟ ایشان فرمودند: پس از فوت مادرم یک شب ایشان را در عالم خواب دیدم و به من خطاب کردند: محمدحسین این همه کار انجام دادی اگر می خواهی کارهایت مورد قبول قرار گیرد یک کاری برای قرآن انجام بده و من زمانی که از خواب بلند شدم تصمیم گرفتم یک دوره تفسیر قرآن را بنویسم و تدوین المیزان را مدیون مادرم هستم.

وی تأکید کرد: ما هم باید کاری برای قرآن انجام دهیم و خدمتگزار صادق باشیم در مرحله اول رفتار و گفتار ما بوی قرآن دهد و هم بتوانیم دیگران را به این سفره با برکت دعوت کنیم.

نوشته های مشابه
تجلیل از سینماگر منتخب قم در جشن ملی مهر سینمای ایران
۳۷ هزار تن انار در قم برداشت می‌شود
خداحافظی «مظفری» از دادگستری قم/ «موسوی» قاضی‌القضات استان شد
شناسایی ۲۹۰۰ نابینا در قم
قطعه چهارم بزرگراه قم نیزار به بهره‌برداری رسید
برپایی سوگواره کریمه اهل‌بیت(س) در ۳۰ بقعه شاخص قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.