تولید ۱۴۰ کیلو خاویار در قم/ شش واحد پرورش ماهیان خاویاری در آستانه بهره‌برداری

شهر بیست/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم از تولید ۱۴۰ کیلو خاویار طی سال ۹۸ در قم خبر داد و گفت: همچنین سالانه ۶۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید می‌شود که با بهره برداری از شش واحد جدید در هفته دولت و دهه فجر، شاهد افزایش چشمگیری در این زمینه خواهیم بود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تولید ۱۴۰ کیلو خاویار در قم/ شش واحد پرورش ماهیان خاویاری در آستانه بهره‌برداری
شناسه : 23408 | انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸   پرینت

عباس پورمیدانی در گفت‌وگو با «شهر بیست» به سابقه درخشان قم در پرورش و صادرات ماهیان خاویاری اشاره کرد و گفت: یکی از تولیدکنندگان ماهیان خاویاری در قم به یک برند جهانی تبدیل شده و به کشورهای مختلف اروپایی صادرات می‌کند.

وی با بیان اینکه شش واحد تولید ماهیان خاویاری در آستانه بهره برداری است، تصریح کرد: آستان مقدس حضرت معصومه(س) و چندین واحد بخش خصوصی در این زمینه ورود کردند و مجوزهای آن صادر شده است.

پورمیدانی افزود: با توجه به آب شور و کمبود آب در قم، پرورش ماهیان خاویاری یکی از ظرفیت های بسیار خوبی است که توسعه خواهیم داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم از تولید ۱۴۰ کیلو خاویار در سال خبر داد و گفت: همچنین ۶۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید می‌شود که با بهره برداری از واحدهای جدید در هفته دولت و دهه فجر، شاهد افزایش چشمگیری در این زمینه خواهیم بود.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.