صدور حکم تخریب برای تخلف اضافه طبقات در ساختمان‌ها

شهر بیست/ معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: افرادی که براساس پروانه اضافه طبقات دارند، مشمول حکم تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌شوند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
صدور حکم تخریب برای تخلف اضافه طبقات در ساختمان‌ها
شناسه : 23110 | انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، غلامرضا جانقربان با بیان اینکه افرادی که براساس پروانه اضافه طبقات دارند مشمول حکم تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌شوند، گفت: به همین خاطر موارد زیادی آرای تخریب داریم که در دوره‌های مختلف تجدید نظر هم تایید شده و باید تخریب صورت گیرد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با تاکید بر اینکه با افزایش کنترل ساخت و ساز شاهد کاهش چشمگیر تخلف در طبقات بوده‌ایم، اظهار کرد: از نظر فنی در حوزه ساخت و ساز وضعیت خوبی در شهر قم وجود دارد و از نظر رعایت ۲۴ مبحث مقررات ملی ساختمان که بخش‌های مختلف ساختمان را در بر می‌گیرد وضعیت قابل قبولی شکل گرفته است.

جانقربان ادامه داد: البته از نظر شهرسازی شرایط مورد قبول ما نیست و نیاز است که مردم همکاری بیشتری با شهرداری داشته باشند و مطابق با ضوابط و طرح تفضیلی ساخت و ساز داشته باشند تا سرانه‌های مختلف مورد نیاز شهر محقق شود.

وی گفت: اگر مردم مطابق پروانه ساخت و ساز داشته باشند قطعا کیفیت زندگی در شهر هم افزایش خواهد یافت و شاهد شاخص‌های مطلوب شهرنشینی خواهیم بود و سیما و منظر مطلوب شهری محقق می‌شود.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.