مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم مطرح کرد

احداث ۲۱ بوستان جدید در قم از ابتدای سال جاری

شهر بیست/ مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم از احداث 21 بوستان جدید از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
احداث ۲۱ بوستان جدید در قم از ابتدای سال جاری
شناسه : 2069 | انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۰   پرینت

به گزارش پایگاه خبری شهر بیست، پیام جوادیان در گفت وگو با خبرنگار فارس قم، با اشاره به پروژه توسعه بوستان‌های شهری قم اظهار کرد: تا پایان آذرماه در مناطق مختلف شهر پروژه‌هایی به بهره‌برداری رسیده است و در برخی مناطق نیز تا پایان سال بوستان‌ها تکمیل شده و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه متأسفانه طی ۹ ماهه ابتدای سال جاری در منطقه هفت و پنج بوستان جدیدی احداث نشده است، تصریح کرد: مجموعاً از ابتدای سال ۲۱ بوستان شهری در مناطق مختلف شهر قم احداث شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم اذعان کرد: مساحت بوستان‌های احداث شده در ۱۶۷ هزار و ۹۵۳ مترمربع بوده است و شهرداری برای این بوستان‌ها ۲۵۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال هزینه کرده است.

وی افزود: البته بخشی از این هزینه‌ها حدود ۱۵ درصد از محل بودجه استانی تامین شده است.

جوادیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای احداث هر متر مربع پارک شهری بدون تملکات حدود ۲۱۵ هزار تومان هزینه نیاز است و برای احداث هر هکتار پارک جنگلی ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

نوشته های مشابه
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
نخستین نشست «انتقال تجربه در تولید فیلم‌ کوتاه» در قم برگزار شد
جزئیات فراخوان شورای تولید انجمن سینمای جوانان قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.