جدیدترین اخبار بیماران کرونا در قم/ بستری ۱۲۰ بیمار بد حال در مراکز درمانی
به گزارش «شهر بیست»، دکتر کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در رابطه با آخرین آمار مبتلایان کرونا در کشور، گفت: از ظهر دیروز تا امروز ۱۲ فروردین۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۱۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به ۴۴۶۰۶ مورد رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۱۴۶۵۶ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند ادامه دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا ویروس در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری در کشور به ۲۸۹۸ نفر رسید. همچنین ۳۷۰۳ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.
همچنین دکتر محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و تا ساعت ۱۴ امروز دوازدهم فروردین ماه، ۱۰۳ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی ابتلا به کرونا پذیرش شدند که ۳۷ نفر از این تعداد در بخشهای بیمارستانها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده اند.
وی افزود: در شبانه روز گذشته، ۳۵ نفر از بیماران بستری در بخش ها پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند اما ۱۲۰ بیمار بدحال در حال حاضر در مراکز درمانی قم وجود دارند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 21 April , 2025