راه اندازی ۴ درمانگاه سیار «سلامت احسان» در قم

شهر بیست/ ۴ درمانگاه سیار «سلامت احسان» به همت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) در راستای مبارزه با ویروس کرونا در شهر قم راه‌اندازی شد و تمامی بیماران، رایگان معاینه می‌شوند و دارو دریافت می‌کنند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
راه اندازی ۴ درمانگاه سیار «سلامت احسان» در قم
شناسه : 19399 | انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از تسنیم قم، به همت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) در راستای مبارزه با ویروس کرونا، ۴ درمانگاه سیار در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

شهروندان قمی اگر علائم مربوط به ویروس کرونا را دارند، می توانند به جای بیمارستان به این مراکز مراجعه کرده و در این مراکز تمامی بیماران معاینه و داروی رایگان دریافت می کنند.

این درمانگاه‌های سیار در خیابان آذر کوچه ۵۹ جنب امامزاده چهل اختران(ع)، شهر قائم پشت مسجد حضرت بقیه الله(عج)، شیخ آباد ۱۶متری ولی‌عصر(عج) روبه روی کوچه ۱۵ و انتهای خیابان امامزاده ابراهیم(ع) زایشگاه الزهرا(س) قرار دارند.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.