احتمال افزایش سال تحصیلی مدارس تا خرداد سال آینده

شهر بیست/ مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از احتمال افزایش سال تحصیلی جاری تا خرداد آینده خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
احتمال افزایش سال تحصیلی مدارس تا خرداد سال آینده
شناسه : 19225 | انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از صداوسیما، حمیدرضا شیخ‌الاسلام در برنامه گفت‌و‌گوی خبر سیمای نور با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس از اول اسفند اظهار داشت: سال تحصیلی احتمالا تا خرداد ادامه خواهد یافت.

وی از احتمال تعطیلی مدارس استان تا پایان هفته جاری سخن گفت و افزود: با توجه به تعطیلی های پیاپی مدارس، دانش آموزان باید با همت والدین روزانه چهار تا پنج ساعت از وقت خود را برای مباحث آموزشی اختصاص دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از طراحی آزمون های آنلاین خبر داد و گفت: با توجه به تعطیلی پیاپی مدارس که به منظور جلوگیری از شیوع کرونا صورت می‌گیرد، آزمون‌ها نیز به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

شیخ الاسلام عنوان کرد: همه دانش آموزان برای رفع اشکالات درسی خود نیز می توانند در ساعات اداری با تلفن ۳۷۷۱۵۰۴۵ تماس بگیرند.

وی با اشاره به برنامه‌های شبکه آموزش سیما با همکاری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها شامل تدریس همه مقاطع تحصیلی می‌شود، مدیران اکثر مدارس استان، با راه‌اندازی کانال در فضای مجازی، مباحث آموزشی را به دانش آموزان خود منتقل می‌کنند.

نوشته های مشابه
مسیر راهپیمایی روز قدس در قم اعلام شد
«دولت‌آباد آقا»؛ سفری به طبیعت، تاریخ و معنویت
افزایش ۴۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در سال ۱۴۰۳
توزیع ۴۰۰ هزار پرس افطاری ساده و غذای گرم در بقاع متبرکه قم
مصدومیت ۵۷ نفر در حوادث چهارشنبه سوری قم
مرکز اورژانس جاده‌ای حضرت معصومه(س) در قم افتتاح شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.