هشدار هواشناسی قم/ باران سیل‌آسا در انتظار قمی‌ها/ مسیر رودخانه قمرود بسته شود

شهر بیست/ رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی قم گفت: بارش باران که از روز سه‌شنبه این هفته در این استان آغاز می‌شود، از شدت بالایی برخوردار است و با توجه به سیل‌آسا بودن بارندگی باید مسیر رودخانه قمرود بسته شود و آب‌گرفتگی سطح معابر شهر نیز دور از انتظار نیست.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
هشدار هواشناسی قم/ باران سیل‌آسا در انتظار قمی‌ها/ مسیر رودخانه قمرود بسته شود
شناسه : 18774 | انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، محمدرضا قاضی با بیان این‌که امروز آسمان ابری است، افزود: فردا صبح آسمان صاف است و به‌تدریج از اواخر وقت با افزایش ابر همراه خواهد بود.

وی اضافه کرد: بارش باران از روز سه‌شنبه در استان آغاز می‌شود و تا ظهر روز چهارشنبه ادامه دارد که بر اساس نقشه‌های جوی، بارندگی شدت بالایی خواهد داشت.

به گفته وی، حداکثر بارندگی در سطح استان ۴۰ و در سطح شهر قم ۲۰ میلی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

قاضی گفت: با توجه به سیل‌آسا بودن بارندگی باید مسیر رودخانه قمرود بسته شود و آب‌گرفتگی سطح معابر شهر نیز دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به این‌که بیشترین بارش در غرب استان ازجمله در مناطق سلفچگان، ‌دستجرد و خلجستان خواهد بود، ادامه داد: پس از پایان بارندگی،‌ وزش باد حداکثر با سرعت ۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود و دما نیز ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت.

وی بابیان این‌که حداکثر و حداقل دمای امروز ۱۷ و پنج درجه سانتی‌گراد بالای صفر است،‌ افزود: حداکثر دمای روز چهارشنبه هفت درجه بالای صفر خواهد بود و صبح پنجشنبه که سردترین صبح در این هفته است، ‌دما به سه تا چهار درجه زیر صفر خواهد رسید.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی قم گفت: بارندگی در ارتفاعات به‌صورت برف است و پس از بارندگی، یخ‌زدگی و لغزندگی سطح محورهای استان، محتمل است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به‌شدت وزش باد در روز چهارشنبه، احتمال آسیب رسیدن به برخی سازه‌ها وجود دارد.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.