زنگ خطر افزایش شیوع کرونا در قم به صدا درآمد

شهر بیست/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در اظهارنظری متفاوت، تأکید کرد: زنگ خطر افزایش شیوع کرونا در قم به صدا درآمده و تعداد بیماران در قم زیاد شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
زنگ خطر افزایش شیوع کرونا در قم به صدا درآمد
شناسه : 18766 | انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما اظهار کرد: آزمایشات کرونا در تهران انجام می شود اما قرار است طی روزهای آینده در قم هم انجام شود.

وی تصریح کرد: گفته‌اند قم نباید آمارهای بیماران مبتلا به کرونا را خودش ارائه دهد و وزارت بهداشت اعلام می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: تعداد مریض‌ها در قم زیاد شده و زنگ خطر در قم به صدا در آمده است.

قدیر افزود: نزدیک بودن قم به تهران و قرار گرفتن در مسیر اصلی تردد موجب سرایت به تمام کشور می‌شود و باید به قم نگاه ویژه‌ای داشت.

وی از اختصاص دو بیمارستان برای بستری بیماران کرونا در قم خبر داد و گفت: برخی از پرسنل بیمارستانی قم هم ممکن است مبتلا شده باشند که هنوز آزمایشات آنان مشخص نشده است.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.