ورود دستگاه پیشرفته رادیوتراپی به قم

شهر بیست/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یک دستگاه رادیوتراپی که از دستگاه‌های به روز جهان در درمان سرطان است، طی هفته آینده وارد قم می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ورود دستگاه پیشرفته رادیوتراپی به قم
شناسه : 18406 | انتشار : 26 بهمن 1398 - 21:37   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از فارس قم، محمد رضا قدیر ظهر در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری با اشاره به شیوع ویروس کرونا در دنیا اظهار کرد: هیچ مورد مثبتی از این ویروس در کشور و در استان مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی قم دو هزار و ۲۴۵ تخت بیمارستان با ۶ مرکز آموزش درمانی دارد، ۵۹ خانه بهداشت با ۶۹ بهیار، ۹ مرکز بهداشتی روستایی، ۲۸ مرکز بهداشت شهری و ۵ مرکز بهداشتی شبانه روزی در استان قم مشغول به ارائه خدمت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: ۴۲ پایگاه اورژانس از جمله ۲۰ پایگاه اورژانس جاده ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان داریم.

قدیر، تعداد نیروهای بخش بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی قم را ۶ هزار نفر دانست و تصریح کرد: دو هزار و ۳۰۸ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، ۳۸۰ نفر نیرو در بخش آموزش عالی این دانشگاه فعالیت دارند و ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه ۸۳۰ نفر است.

وی ادامه داد: پیگیر تأمین اعتبارات برای احداث یک دانشکده دیگر در دانشگاه علوم پزشکی قم با عنوان دانشکده پزشکی هستیم، این دانشکده اکنون در مکان دانشکده پیراپزشکی مستقر است و نیاز به احداث خوابگاه پسران هم در دانشگاه علوم پزشکی قم داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: اخذ مجوز و راه اندازی مرکز درمانی دندان پزشکی در محل دانشکده دانپزشکی، اخذ مجوز و راه اندازی واحد آی سی یو در بیمارستان‌های فرقانی و شهدا و توسعه بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی از جمله برنامه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی قم است.

قدیر سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان قم را ۱٫۵ تخت به ازای هر هزار نفر دانست و تصریح کرد: با افتتاح بیمارستان‌های در دست احداث استان به ازای هر هزار نفر ۲٫۵ تخت بیمارستانی در استان در سال ۱۴۰۰ خواهیم داشت و پس از آن دیگر نیاز به احداث تخت جدید بیمارستانی در قم نداریم و باید به سمت نوسازی تخت‌های بیمارستانی موجود در قم برویم.

وی ادامه داد: یک دستگاه رادیوتراپی که از دستگاه‌های به روز جهان است، طی هفته آینده وارد قم می‌شود و برای درمان سرطان‌ها نیاز به این دستگاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: بخش‌های توریسم درمانی در بیمارستان‌های استان از جمله شهید بهشتی و فرقانی داریم و به دنبال مشارکت با شرکت‌های تسهیل گر برای جذب بیمار به این بخش‌ها هستیم.

قدیر با اشاره به بیمارستان شهدا در قم اظهار کرد: احداث این بیمارستان به پایان رسیده و بیمارستان در حال بهره برداری است، ولی بابت مواردی همچون انشعابات این بیمارستان و هزینه حفاری، به دستگاه‌های اجرایی بدهی داریم.

وی ادامه داد: هزینه انشعابات و هزینه بالای عوارض شهرداری از جمله مشکلات پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قم است. در قالب پروژه‌های بازآفرینی شهری، سه مرکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم که فرسوده بودند، تخریب شدند و باید در احداث این پروژه‌ها تسریع صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بودجه بهداشت و درمان این دانشگاه را ۲۰۲ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: اعتبارات عمومی و اختصاصی این دانشگاه رو به افزایش است، اما با این وجود دانشگاه در زمینه پرداخت حقوق پرسنل خود کسری بودجه دارد و دانشگاه علوم پزشکی قم دارای بدهی‌های روی هم انباشته است.

نوشته های مشابه
شهرداری قم سهم نیم‌درصد نهاد کتابخانه‌های عمومی را پرداخت کند
پوستر دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر قم رونمایی شد
پوستر مسابقات معارفی قرآن کریم رونمایی شد
کتابخانه «شهدای خدمت» روستای لنگرود قم افتتاح شد
استاد حسین نوروزیان درگذشت
«رویداد ملی قهرمان» در قم برگزار شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.