کشف حدود ۲۱ هزار ثوب لباس قاچاق در قم

شهر بیست/ رئيس پليس امنيت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم از کشف حدود ۲۱ هزار ثوب لباس قاچاق در استان خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کشف حدود ۲۱ هزار ثوب لباس قاچاق در قم
شناسه : 18090 | انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، سرهنگ پیام کاویانی اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان با انجام گشت های نامحسوس و کسب خبری مبنی بر حمل کالای قاچاق توسط اعضای یک باند در سطح حوزه استحفاظی، بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد باند موصوف اقدام به حمل بار لباس قاچاق از یکی از استان های جنوبی به مرکز کشور کرده اند.

سرهنگ کاویانی ادامه داد: ماموران در ادامه با هماهنگیمقام قضایی موفق شدند کاروان حامل بار قاچاق را در مبادی ورودی استان شناسایی کنند.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان افزود: در این رابطه ۵ دستگاه انواع خودرو توقیف و ضمن دستگیری ۵ نفر از اعضای این باند، ۲۰ هزار و ۷۲۹ ثوب کلاه قاچاق نیز کشف شد.

سرهنگ کاویانی از عموم مردم درخواست کرد تا هرگونه اخبار امنیتی و جرائم را بلافاصله به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.