ایستگاه سنجش ذرات معلق در قم افتتاح شد

شهر بیست/ ایستگاه سنجش ذرات معلق هوا هم‌زمان با آغاز هفته هوای پاک به بهره‌برداری رسید.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ایستگاه سنجش ذرات معلق در قم افتتاح شد
شناسه : 17375 | انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، سید رضا موسوی مشکینی مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست قم در حاشیه افتتاح این ایستگاه در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: سنجش و اطلاع‌رسانی درست و به هنگام آلودگی هوا، نیازمند تعداد موردنیاز ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در نقاط مختلف شهر است.

سید رضا موسوی مشکینی بابیان این‌که شهر قم دست‌کم به ۱۰ ایستگاه سنجش آلودگی هوا نیاز دارد، خاطرنشان کرد: این ایستگاه جدید که امروز به بهره‌برداری رسیده است، میزان ذرات معلق کمتر از ۱۰ و کمتر از ۲.۵ میکرون را اندازه‌گیری می‌کند.

وی بابیان این‌که برای راه‌اندازی ایستگاه جدید سنجش ذرات معلق بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است، از هزینه‌های بالای راه‌اندازی و راهبری ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا خبر داد و ابراز امیدواری کرد: اعتبارات لازم برای راه‌اندازی تعداد مناسب ایستگاه‌های سنجش در قم تامین شود.

ایستگاه سنجش ذرات معلق هوا در جاده قدیم قم ـ تهران در محدوده اداره کل مدیریت بحران استان راه‌اندازی شده است.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.