پیکر نخبه قمی سانحه هوایی شناسایی شد

شهر بیست/ با اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، پیکر محمد امین بیروتی از نخبگان علمی قم و کشور و از جان‌باختگان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی شناسایی شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
پیکر نخبه قمی سانحه هوایی شناسایی شد
شناسه : 17221 | انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، عباس مسجدی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران، ضمن تسلیت به خانواده‌های جان باختگان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی، از شناسایی ۵۰ پیکر این سانحه خبر داد.

بنا بر این گزارش، پیکر «محمد امین بیروتی» نخبه علمی قم و کشور شناسایی شده است. همچنین نام «محمد صالحه» همسر زهرا حسنی سعدی از جان‌باختگان قمی سانحه هواپیمای اوکراینی در میان اسامی شناسایی شده به چشم می‌خورد.

انتظارها برای شناسایی پیکر زهرا حسنی سعدی، سارا حمزه‌ای، امیر اویسی و عسل اویسی از جان‌باختگان قمی این سانحه هوایی ادامه دارد.  

خاطرنشان می‌شود محمد امین بیروتی، فارغ‌التحصیل دبیرستان شهید قدوسی(استعدادهای درخشان) و کارشناسی ارشد کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف بود که در مقطع دکتری در کانادا تحصیل می‌کرد و برای تعطیلات سال نو میلادی به ایران و قم برگشته بود.

بنا بر اعلام تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، پیکر این نخبه علمی در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده می‌شود.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.