اجرای طرح ساماندهی باغ‌ تالارها و سالن‌های پذیرایی در قم

شهر بیست/ رئيس پليس امنيت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم از اجرای طرح برخورد با سالن‌های پذيرايی و باغ تالارهای متخلف خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای طرح ساماندهی باغ‌ تالارها و سالن‌های پذیرایی در قم
شناسه : 17172 | انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ پیام کاویانی در تشریح این خبر گفت: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان به منظور ساماندهی واحد‌های صنفی و برخورد با صنوف متخلف، از تعداد ۱۷ واحد صنفی باغ تالار و سالن های پذیرایی بازدید کردند که در این راستا از متصدیان ۳ واحد صنفی تعهد اخذ شد.

وی ادامه داد: قانونمندسازی اصناف یکی از مأموریت های مهم اداره نظارت بر اماکن عمومی است و پلیس تلاش خواهد کرد تا واحدهای صنفی مذکور را به محیط امنی برای برگزاری مراسمات مختلف شهروندان مبدل کند.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده و یا برخورد با تخلفات صنفی، موضوع را بلافاصله به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.