کلاهبرداری اینترنتی با پیامک جعلی قطع یارانه

شهر بیست/ رئیس پلیس فتا استان قم با اشاره به موضوع سبد معیشتی مردم از سوی دولت، هشدار داد: مردم فریب پیامک‌های جعلی را نخورند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کلاهبرداری اینترنتی با پیامک جعلی قطع یارانه
شناسه : 15925 | انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی موالی اظهار کرد: دریافت خدمات ازسوی دولت به هیچ وجه از طریق پیامک انجام نمی شود و مردم باید برای ثبت نام و گرفتن خدمت حتماً بصورت مجازی و رسمی (سایت دولت همراه) اقدام کنند.

وی ادامه داد : برخی افراد سودجو با ارسال پیامک با موضوع نام نویسی کارت سوخت، طرح معیشتی دولت و افزایش سهمیه سوخت و  رمز یک بارمصرف اقدام به کلاهبرداری کرده که کاربران باید هوشیار باشند.

رئیس پلیس فتا استان قم بیان داشت: مجرمان با راه اندازی سایت های جعلی و ارسال پیامک، متقاضیان را به درگاه‌های جعلی (فیشینگ) بانکی هدایت می کنند و اطلاعات کارت بانکی آنها را کسب نموده و سپس اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب آنان می‌کنند.

وی توصیه کرد: کاربران چنانچه پیامی با مضمون قطع یارانه، افزایش سهمیه سوخت، تعیین رمز یک بار مصرف دریافت کردند، به طور حتم صحت آن را با مراجعه به سایت همان سازمان و مراجع ذیربط پیگیری کنند.

سرهنگ موالی خاطرنشان کرد: اگر مردم به دلیل ناآگاهی اطلاعات بانکی خود را در اختیار این افراد سودجو و کلاهبردار قرار داده‌اند، بلافاصله رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند و اقدامات امنیتی کارت‌های بانکی خود را انجام دهند.

نوشته های مشابه
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.