طی حکمی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم:

رئیس جدید انجمن هنرهای نمایشی قم منصوب شد

شهر بیست/ طی حکمی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، رئیس جدید انجمن هنرهای نمایشی قم منصوب شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
رئیس جدید انجمن هنرهای نمایشی قم منصوب شد
شناسه : 1561 | انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۰   پرینت

به گزارش پایگاه خبری شهر بیست، علی فرحناک مدیر گروه «تئاتر امروز» طی حکمی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به سمت رئیس انجمن هنرهای نمایشی قم منصوب شد.

علی فرحناک دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد نمایش با گرایش ادبیات نمایشی است و از سوابق وی می توان به نویسندگی، تهیه کنندگی، کارگردانی و بازیگری اشاره کرد.

وی در شهریورماه سال جاری در جشنواره رضوی برای بازی در تئاتر «گامی در دوزخ، گامی در بهشت»، رتبه نخست بازیگری در بخش مرد را کسب کرده بود.

خاطرنشان می شود در انتخابات هیئت رئیسه انجمن هنرهای نمایشی قم که دهم آذرماه برگزار شد، علی فرحناک، مرتضی مرتضوی راد و صدیقه مشایخی به عنوان اعضای جدید هیئت رئیسه و مرتضی ایجادی به عنوان بازرس این انجمن انتخاب شدند و از تلاش های اصغر نوبخت رئیس سابق این انجمن قدردانی شد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه
تدوین دستورالعمل ساماندهی مقاطع عرضی معابر قم
آمادگی ناوگان اتوبوس‌رانی برای آغاز سال تحصیلی
روایت راننده قمی اتوبوس النصر از رفتار «رونالدو»
برگزاری نشست هم‌اندیشی هنرمندان تئاتر قم
دبیر نهمین جشنواره ابوذر استان قم معرفی شد
نمایشگاه هفته دفاع مقدس در قم برپا می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.