نگاه به نامحرم در فضای مجازی نور چهره را از بین میبرد
به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجتالاسلام سید حسین مؤمنی بعد از نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره) طی سخنانی، اظهار کرد: در کتاب جهاد النفس وسایل الشیعه روایان بسیار نایابی در خصوص سیر و سلوک بیانشده است که راه عرفان را برای انسان نشان میدهد.
وی افزود: در این کتاب در روایتی به سه نکته اساسی و کلیدی و مهم و مبتلابه اشارهشده است و راه چهارمی نیز ندارد لذا باید به همین سه نکته بسیار اصولی توجه جدی و عمیق شود.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: نکته اول این است اگر کسی تمام هموغم و تلاشش برای آخرت باشد خداوند غم دنیایش را مرتفع خواهد کرد لذا انسان باید تمام تلاشش معطوف به انجام تکالیف باشد و خداوند هم وعده داده است که رازقیت خود را به نحو احسن انجام خواهد داد.
مؤمنی تأکید کرد: دستور دوم در خصوص باطن افراد است و روایت توصیه میکند اگر کسی باطن خود را آراسته به معنویت نماید خداوند ظاهر فرد را نیز منور به نور معنویت خواهد کرد.
وی افزود: اگر کسی از معاصی دوری کند و به نامحرم نگاه نکند خداوند چهرهاش را نورانی خواهد نمود و نگاه به نامحرم چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی نور را چهره را زایل میکند.
استاد حوزه علمیه یادآور شد: توصیه سوم روایت نیز این است که اگر کسی رابطه خود را باخدا اصلاح نماید، رابطهاش با مردم نیز اصلاح خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر انسانی رابطهاش با خداوند بر مبنای حقیقت و عبودیت استوار شود، محبوب قلوب مردم میشود و اصلاً نیازی ندارد برای به دست آوردن جایگاه جای حق و باطل را عوض کند.
سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: بدبخت کسی است که آخرت خود را به خاطر دنیا بفروشد و بدبختر از این کسی است که آخرت خود را برای دنیای دیگران بفروشد و برای خوشخدمتی به دیگران حقیقت را کتمان نماید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
یعقوب محمدی دیوان(سرچ کن)
تاریخ : ۱۱ - مرداد - ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
دفتر عارف اعظم ایران
امام هادی علیه السلام: «إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى یُحِبُّ اَلْجَمَالَ وَ اَلتَّجَمُّلَ؛ به درستی که خدای تعالی زیبایی و خودآرایی را دوست دارد.»
(الأمالی (للطوسی) ج۱ ص۲۷۵
وسائل الشیعه ج۵ ص۷
بحار الأنوار ج۷۳ ص۱۴۱
بحار الأنوار ج۷۳ ص۱۷۵
بحار الأنوار ج۷۶ ص۳۰۰)
امام صادق علیه السلام: «اَلنَّشْوَهُ فِی عَشَرَهِ أَشْیَاءَ… اَلنَّظَرُ إِلَى اَلْمَرْأَهِ اَلْحَسْنَاءِ…؛ نشاط و خوشی در ده چیز است: … و یکی از آنها نگاه کردن به زن زیبا…»
(الخصال ج۲ ص۴۴۳
وسائل الشیعه ج۲ ص۱۱
الفصول المهمه ج۳ ص۱۷
بحار الأنوار ج۷۳ ص۳۲۲)
امام صادق علیه السلام: «اَلْمَرْأَهُ اَلْجَمِیلَهُ تَقْطَعُ اَلْبَلْغَمَ؛ زن زیبا، بیماری را برطرف می کند.»
(الکافی ج۵ ص۳۳۶
الوافی ج۲۱ ص۵۴
وسائل الشیعه ج۲۰ ص۵۹
الفصول المهمه ج۳ ص۳۷)
«مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ اَلْحَکَمِ عَنْ عَلِیِّ بْنِ سُوَیْدٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِی اَلْحَسَنِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ إِنِّی مُبْتَلًى بِالنَّظَرِ إِلَى اَلْمَرْأَهِ اَلْجَمِیلَهِ فَیُعْجِبُنِی اَلنَّظَرُ إِلَیْهَا فَقَالَ لِی یَا عَلِیُّ لاَ بَأْسَ إِذَا عَرَفَ اَللَّهُ مِنْ نِیَّتِکَ اَلصِّدْقَ وَ إِیَّاکَ وَ اَلزِّنَا فَإِنَّهُ یَمْحَقُ اَلْبَرَکَهَ وَ یُهْلِکُ اَلدِّینَ؛
على بن سوید گوید: به امام کاظم علیه السّلام گفتم:
من گرفتار نگاه به زن زیبا شدهام و نگاه به او مرا به حیرت وامىدارد (و موجب تعلّق خاطر مىشود؛ چه کنم؟)
فرمود: اى على! در صورتى که خداوند از نیّت تو صدق و راستى دریابد، ایرادى ندارد. (منظور نگاه بدون سوء نیت است) و بپرهیز از زنا؛ زیرا برکت را نابود و دین را هلاک مىسازد.»
(الکافی ج۵ ص۵۴۲
الوافی ج۱۵ ص۲۱۱
وسائل الشیعه ج۲۰ ص۳۰۸
تفسیر نور الثقلین ج۳ ص۵۹۰
تفسیر کنز الدقائق ج۹ ص۲۷۹)