کمبود ۱۵۰۰ معلم در قم/ جذب ۲۰۰ معلم نهضت سوادآموزی

شهر بیست/ معاون پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به کمبود هزار و ۵۰۰ معلم رسمی در قم، افزود:‌ ۲۰۰ نفر از نهضت سوادآموزی برای حضور در مدارس جذب شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کمبود ۱۵۰۰ معلم در قم/ جذب ۲۰۰ معلم نهضت سوادآموزی
شناسه : 14045 | انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از مهر قم، علی محمدی اظهار داشت: با وجود کمبود نیروی معلم در قم به گونه‌ای مدیریت شده که هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.

وی با اشاره به کمبود هزار و ۵۰۰ نیروی رسمی حقوق بگیر در استان قم، افزود:‌ با به کارگیری نیروهای حق التدریس و جذب نیروهای نهضت سواد آموزی از اول مهرماه به گونه‌ای مدیریت شد که در سال تحصیلی جدید کلاسی بدون معلم نبود.

معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش انجام شده است که تا حدودی کمبود نیروی معلم را برطرف می‌کند اما میزان کمبود از استخدام بیشتر است و با توجه به بازنشسته شدن تعدادی از معلمان، جذب معلم با آزمون استخدامی مقطعی است.

وی با بیان اینکه مجوزی برای جذب نیروهای حق التدریس صادر نشده است، افزود: در مهرماه ۲۰۰ نفر از نیروهایی که سابقه فعالیت در نهضت سواد آموزی را داشتند به صورت حق التدریس در آموزش و پرورش قم جذب شدند.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.