ویزیت ۳۱ هزار زائر در عمود ۱۰۸۰

شهر بیست/ مدیر درمانگاه موکب حرم حضرت معصومه(س)، گفت: از ۱۶ تا ۲۵ مهرماه، ۳۱ هزار و ۷۰۰ نفر از زائران اربعین حسینی در این درمانگاه ویزیت شده و ۱۱ نفر از بیماران نیز برای ارائه خدمات اورژانسی و تکمیلی به بیمارستان الحسین علیه‌السلام کربلا اعزام شدند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ویزیت ۳۱ هزار زائر در عمود ۱۰۸۰
شناسه : 13691 | انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حرم حضرت معصومه(س)، سعید یعقوبی با اشاره به فعالیت‌های درمانگاه موکب آستان مقدس بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر پیاده‌روی اربعین اظهار کرد: از ۱۶ الی ۲۵ مهرماه زائران حسینی روزانه بیش ۳ هزار ۵۰۰ مراجعه داشته و خدمات متنوع درمانی و امدادی دریافت کرد‌ه‌ا‌ند که این خدمات شامل دو هزار و ۸۷۰ مورد پانسمان و هشت هزار و ۶۵۰ مورد تزریقات نیز می‌شود.

مدیر درمانگاه موکب حرم حضرت معصومه(س) اضافه کرد: در این چند روز از ۲۹۶ نفر از بیماران تست قند خون گرفته شده و ۸۹۰ نفر نیز از خدمات سرم تراپی استفاده کردند، ۱۱ نفر از بیماران  نیز برای ارائه خدمات اورژانسی و تکمیلی به بیمارستان الحسین علیه‌السلام کربلا اعزام شدند.

وی افزود: تیم ۵۳ نفره مرکز پزشکی حج و زیارت اعزامی از جمعیت هلال احمر استان قم تا روز اربعین در طریق‌الحسین علیه‌السلام عمود ۱۰۸۰ به خدمت رسانی خود به زوار این مسیر ادامه می‌دهد.

مدیر درمانگاه بین راهی عمود ۱۰۸۰ گفت: از ۱۶ تا ۲۵ مهر ماه ۳۱ هزار و ۷۰۰ نفر از زائران اربعین حسینی در این درمانگاه جمعیت هلال احمر ویزیت شدند.

نوشته های مشابه
قم در مسیر احیای هویت تاریخی/ از شناسایی ۸۷۰ اثر تاریخی تا تلاش برای ایجاد موزه باستان‌شناسی
صدور یک میلیون فقره بیمه‌نامه توسط بیمه ایران در قم
برگزیدگان دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم تجلیل شدند
درخشش خبرنگاران «شهر۲۰» در دهمین جشنواره ابوذر استان قم
راه‌اندازی ۸ رشته هنری در مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی
مخابرات را برق گرفت!
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.