کلاهبرداری با تبلیغات رمالی و فال‌گیری

شهر بیست/ رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم نسبت به کلاهبرداری افراد سودجو از طریق تبلیغات رمالی و فال‌گیری در فضای مجازی هشدار داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کلاهبرداری با تبلیغات رمالی و فال‌گیری
شناسه : 12270 | انتشار : ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی موالی اظهار کرد: یکی از روش هایی که کلاهبرداران از عدم آگاهی شهروندان سوء استفاده کرده و پول های کلانی را از آن ها کلاهبرداری می کنند، رمالی، طالع بینی، طلسم، فال قهوه و موضوعاتی مشابه این عناوین در فضای مجازی است.

وی افزود: شیادانی از این قبیل در ارتباطات خود در فضای مجازی با شهروندان خود را فردی دارای قدرت های خارق العاده و توانایی های معنوی معرفی می کنند و با فریب افراد و استفاده از روش هایی از قبیل تعریف از خود، تهدید فرد به استفاده از قدرت های جادویی و دادن اطلاعات کذب و دروغ زمینه جلب اعتماد وی را طرح ریزی می کنند و از شهروندان پول هایی گاه به مراتب کلان درخواست می کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم اضافه کرد: اگر در پایان هم نتیجه ای حاصل نشود کلاهبرداران این پرونده ها به مشتریان خود می قبولانند که آن مشیت الهی، قسمت و قضا و قدر بوده و با تهدید فرد به استفاده از قدرت های جادویی از اعلام شکایت وی جلوگیری می کنند.

نوشته های مشابه
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ضرورت ممنوعیت عبور وسایل نقلیه از روی پل تاریخی طایقان
تأسیس بزرگترین مدرسه قرآن کشور نیازمند حمایت است
کمبود فضاهای آموزشی را با کمک مردم برطرف خواهیم کرد/ تمامی ادارات باید به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران الگویی موفق برای شبکه بانکی است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.