مهدی نیک‌روش:

رویکرد توسعه سینماهای باکیفیت در استان‌ها با جدیت دنبال شود/ سینمای کودک ایران اثر قابل عرضه به دنیا ندارد

شهر بیست/ نویسنده و تهیه کننده برنامه‌های کودک با بیان اینکه سال‌هاست که اثر شاخصی در حوزه سینمای کودک و نوجوان دیده نشده است، گفت: تمرکززدایی از تهران و اکران فیلم‌های جشنواره کودک و نوجوان در استان‌ها اقدام بسیار خوبی است اما باید سیاست توسعه سینماهای باکیفیت در استان‌ها با جدیت دنبال شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
رویکرد توسعه سینماهای باکیفیت در استان‌ها با جدیت دنبال شود/ سینمای کودک ایران اثر قابل عرضه به دنیا ندارد
شناسه : 11534 | انتشار : ۰۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از ستاد خبری سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان در قم، مهدی نیک‌روش در رابطه با جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان اظهار کرد: اهمیت داده شدن به فیلم های کودک و نوجوان و تعریف کردن یک جشنواره مستقل برای فیلم‌های این حوزه جای خوشحالی دارد اما سینمای کودک و نوجوان در ایران فقیر است و جای دلسوزی دارد.

این تهیه کننده برنامه های کودک با بیان اینکه فیلم های کودک و نوجوان منحصرا در دو گروه تجربی و یا کاملا تجاری دسته بندی می‌شوند، افزود: یا فیلم‌هایی را می‌بینیم که از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و یا نهادهای دیگر حمایت شده اند و فیلم دارای ریتم کند و روند تجربی است و یا اینکه فیلم کاملا خاصیت تجاری دارد و سالی چند فیلم از زیرچرخ فیلمسازی کارگردان بیرون می آید و هیچ انگیزه ای به جز فروش با استفاده از سلبریتی هایی که کودکان می پسندند، ندارد.

به گفته وی برای سینمای کودک و نوجوان باید تاسف خورد چراکه خیلی وقت است منتظر هستیم کار شاخصی در این حوزه ببینیم که قابلیت معرفی در دنیا را داشته باشد اما نداریم، در حوزه بزرگسال چنین کارهای قابل عرضه ای وجود دارد اما در حوزه کودکان امروز چنین چیزی وجود ندارد.

نیک‌روش، فعالیت فیلمسازان این حوزه را شاخص ارزیابی نکرده و معتقد است امروز بیشتر کسانی که می‌خواهند خود را به سینمای نادری و کیارستمی وصل کنند فقط می‌خواهند تجربه کنند و هدف والایی برای رساندن پیامی ندارند و به دنبال رزومه سازی برای فعالیت در حوزه بزرگسال هستند.

این نویسنده و کارگردان در رابطه با اکران فیلم های جشنواره کودک و نوجوان در شهرستان ها نیز افزود: خروج جشنواره از تهران از این نظر که تمرکززدایی می‌شود بسیار خوب است چرا که همواره همه امکانات در تهران بوده است و عدالتی در توزیع این امکانات وجود نداشته اما کیفیت سالن ها در بعضی شهرستان ها به اندازه تهران نیست و از این نظر می‌طلبد که توسعه سینماهای باکیفیت در استان‌ها با جدیت دنبال شود.

نوشته های مشابه
کارشناسان برگزیده علوم آزمایشگاهی در قم تجلیل شدند
آغاز به کار ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در قم
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
وحدت ملی را نباید خدشه‌دار کرد/ تداوم نظام در گروی جلب رضایت مردم است
ضرورت ممنوعیت عبور وسایل نقلیه از روی پل تاریخی طایقان
تأسیس بزرگترین مدرسه قرآن کشور نیازمند حمایت است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.