اعتراف سارقان تلفن همراه به ۲۰ فقره سرقت در قم

شهر بیست/ فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به دستگیری 6 عضو باند سارقان تلفن همراه در قم، گفت: متهمان طی تحقیقات پلیس به 20 فقره سرقت اعتراف کردند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اعتراف سارقان تلفن همراه به ۲۰ فقره سرقت در قم
شناسه : 11472 | انتشار : ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» یه نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا آقاخانی، اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت تلفن همراه از سوی راکب و ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت در قم، شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار پلیس آگاهی استان قم قرار گرفت.

وی گفت: در ادامه با تشکیل تیم ویژه از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی و استفاده از شیوه های خاص پلیسی، همچنین بررسی جغرافیای جرم، سرکرده این باند شناسایی و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: متهم طی تحقیقات پلیس اذعان کرد پس از تشکیل یک باند سرقت با استفاده از موتورسیکلت در مناطق خلوت سوژه هایی اغلب کم سن و سال را انتخاب و در فرصتی مناسب تلفن همراه افراد را سرقت می کردند.

سردار آقاخانی با اشاره به دستگیری ۴ نفر از همدستان و یک نفر مال‌خر این پرونده، ارزش اموال مسروقه کشف شده را بیش از ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

نوشته های مشابه
خطر بنیادگرایی دینی مانع تحقق ایده حقوق بشر شرقی می‌شود
اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» برگزار شد
ضرورت احیای نگاه تمدنی و بومی در حقوق بشر
«حامد حجتی» مدیرکل پژوهش‌های اسلامی صداوسیما شد
شورای عالی سینما در قم تشکیل می‌شود
خادمیاران رضوی قم به استقبال دهه کرامت می‌روند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.