«روزی روزگاری… سگی» در قم به روی صحنه رفت

شهر بیست/ نمایش «روزی روزگاری... سگی» به کارگردانی سید جواد طاهری در خانه نمایش قم به روی صحنه رفت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
«روزی روزگاری… سگی» در قم به روی صحنه رفت
شناسه : 11256 | انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، نمایش «روزی روزگاری… سگی» نوشته حمیدرضا نعیمی و به کارگردانی سید جواد طاهری از بیست و هفتم مرداد در خانه نمایش قم به روی صحنه رفت.

در داستان این نمایش آمده است: در روزگاری که حیوانات با خوشحالی در کنار هم زندگی می کردند روباهی به دهکده شان می آید و شیوه زندگی شان را تغییر می‌دهد.

محمد یوسفی، مجید علیزاده، سید احمد موسوی، حسین اسدی، علی مروجی، مغیث مهرورزان در تئاتر «روزی روزگاری… سگی» نقش آفرینی می کنند.

همچنین احمد شریفی دستیار کارگردان، نوید جواهری آهنگساز، زهرا سادات محسنی نیا مدیر تولید و امیرمحمد جمشیدی مدیر صحنه این نمایش هستند.

این نمایش تا هشتم شهریور ۹۸ به روی صحنه می رود و از ساعت ۱۸:۳۰ میزبان همشهریان و علاقه مندان به هنر نمایش در قم است.

«روزی روزگاری… سگی» در خانه نمایش قم به نشانی: بلوار الغدیر، نرسیده به بوستان علوی، کنارگذر تالار مدائن، ابتدای کوی ۴۹(کوی بیمارستان امام رضا)، فرعی اول سمت چپ، اجرا می شود.

علاقه مندان به هنر نمایش در قم می توانند برای تهیه بلیت با شماره ۰۹۰۱۳۶۸۵۹۶۰ تماس بگیرند یا از طریق سایت تیوال به نشانی yon.ir/WlKrf  مراجعه کنند.

نوشته های مشابه
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
نخستین نشست «انتقال تجربه در تولید فیلم‌ کوتاه» در قم برگزار شد
جزئیات فراخوان شورای تولید انجمن سینمای جوانان قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.