«بمانی رفتی، بمانی رفته‌ای» در قم به روی صحنه رفت

شهر بیست/ نمایش «بمانی رفتی، بمانی رفته‌ای» به کارگردانی محمدرضا شاهمردی و از آثار راه یافته به جشنواره استانی تئاتر قم به روی صحنه رفت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
«بمانی رفتی، بمانی رفته‌ای» در قم به روی صحنه رفت
شناسه : 11012 | انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، نمایش «بمانی رفتی، بمانی رفته‌ای» به نویسندگی مرتضی مرتضوی راد و کارگردانی محمدرضا شاهمردی از ۲۰مرداد تا ۶شهریور در خانه نمایش قم به روی صحنه می‌رود.

در این نمایش که نگاهی متفاوت به داستان رستم در شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دارد، علی فرقدانی، شیما عسگری، نیلوفر کلایی، نرگس حسینی مقدم، محمد پارسا زاهدی، مهدی داودی، امیرحسین نبی گل، فرهاد قحطان و یلدا حریری نقش آفرینی می کنند.

نمایش «بمانی رفتی، بمانی رفته‌ای» به تهیه کنندگی احسان گائینی و علی فهیمی، از جمله آثار راه یافته به بخش مسابقه بیست‌ویکمین جشنواره استانی تئاتر قم است.

این نمایش هرشب ساعت ۲۱ در خانه نمایش قم به روی صحنه می رود و علاقه مندان به هنر نمایش می توانند برای دیدن این تئاتر از طریق سایت تیوال به نشانی اینترنتی http://yon.ir/zvICj به صورت آنلاین بلیت خریداری کرده یا با شماره ۰۹۰۱۳۶۸۵۹۶۰ تماس حاصل کنند.

 

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.