۷ مصدوم در حادثه حریق کارخانه شهرک شکوهیه قم/ اعزام اتوبوس آمبولانس

شهر بیست/ در پی حادثه آتش سوزی در شهرک شکوهیه قم، اورژانس 115 علاوه بر اعزام سه دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس را نیز اعزام کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۷ مصدوم در حادثه حریق کارخانه شهرک شکوهیه قم/ اعزام اتوبوس آمبولانس
شناسه : 10589 | انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، مهدی فراهانی سخنگوی اورژانس ۱۱۵ قم گفت: شب گذشته (جمعه ۱۱ مرداد) در ساعت ۲۳:۳۰ به دنبال حریق چندین کارخانه در شهرک صنعتی شکوهیه بلافاصله دو دستگاه آمبولانس اعزام و در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شدند.

فراهانی افزود : پس از بررسی مدیر صحنه بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه آمبولانس دیگر در محل حادثه حاضر شدند.

وی اضافه کرد : این حادثه در مجموع هفت مصدوم داشت که سه مصدوم آن توسط دو دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی منتقل و چهار مصدوم دیگر توسط کارشناسان فوریت های پزشکی در اتوبوس آمبولانس بصورت سرپایی درمان شدند.

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ قم گفت: خوشبختانه این حادثه فوتی و مصدوم بدحال نداشته است و کادر درمانی اورژانس ۱۱۵ قم از ابتدا تا پایان عملیات اطفاء حریق (۶ بامداد ) در صحنه حادثه حاضر بودند‌.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.