قمیها سالانه ۱۰ تن گوشت میخورند/ تولید سالانه ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در قم
به گزارش «شهر بیست» به نقل از ایرنای قم، عباس پورمیدانی در شانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) بخش مرکزی قم، اظهار داشت: با توجه به ۱۰ هزار تن مصرف مستقیم گوشت این استان، تولید چهار برابری گوشت نسبت به مصرف یک ظرفیت خوبی است و نیازهای استانهای همجوار و شهرهای بزرگی مانند تهران و کرج را نیز تامین میکنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: دامداری در افزایش نرخ سرمایهگذاری استان نیز تاثیر بسزایی داشته بهنحویکه بیشترین حجم سرمایهگذاریها در بخش دام و طیور صورت میگیرد.
وی در ادامه گفت: قم در موضوع تولید شیر نیز مزیت بالایی دارد، به گونه ایکه سالانه بیش از ۱۴۲ هزار تن شیر در این استان تولید میشود که بیش از نیاز آن است و میتواند برای استانهای همجوار نقش موثری داشته باشد.
وی بیان داشت: در سالهای گذشته حمایتهای مختلفی به لحاظ برنامهریزی و مدیریتی و ایجاد زیرساختها و تزریق اعتبارات در راستای حمایت از کشاورزی بهویژه در حوزه دام انجام، و تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان و بهرهبرداران قرارگرفته و طرحهای زیادی نیز به شکل همیاری اجرا شده است.
پورمیدانی در ادامه با اشاره به وجود هفت مجتمع دامی در قم، گفت: مشکلها و مسائل مختلفی گریبان گیر این مجتمعها شده که تاثیر فراوانی در رشد و توسعه و بهرهوری و تولید آنها داشته است.
وی، پرورش دام در سطح قم را یکی از اولویتهای اساسی کشاورزی این استان دانست و افزود: قم از گذشته خاستگاه تولید دام و کاروانسراهای دامی در کشور بوده که این ظرفیت بومی همواره موردتوجه میباشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 24 November , 2024