خبرنگاران قمی به تماشای «روبینسون و کروزو» نشستند

شهر بیست/ نمایش «روبینسون و کروزو» به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی میزبان اصحاب رسانه قم شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
خبرنگاران قمی به تماشای «روبینسون و کروزو» نشستند
شناسه : 10220 | انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، نمایش «روبینسون و کروزو» که از ۱۵ تیرماه در خانه نمایش قم به روی صحنه رفته است، در قالب اجرای ویژه خبرنگاران میزبان اهالی رسانه قم شد و جمعی از اصحاب رسانه استان به تماشای این اثر نمایشی نشستند.

این نمایش پیش از این در چند کشور با بازیگران خارجی روی صحنه رفته و نویسندگی آن بر عهده نینا دینترونا و جیاکومو راویچیو است که با ترجمه‌ای از خود کارگردان روی صحنه رفته است.

سعید برجعلی و حسین جدی بازیگران «روبینسون و کروزو» هستند و تهیه کنندگی این اثر بر عهده حسین جدی است.

نمایش روبینسون و کروزو

در خلاصه داستان این نمایش که سبک کمدی تراژیک اجرا می شود، آمده است: «روبینسون و کروزو» تصویر چگونگی گذر انسان از دشمنی به شناخت متقابل است. مبارزه‌ای خشن و بی امان برای زنده ماندن، که سرشار از طنز و سرزندگی است.

طبق برنامه ریزی‌های انجام شده این نمایش هرشب ساعت ۲۱ در خانه نمایش به روی صحنه می رود و علاقه مندان به هنر نمایش می توانند برای دیدن این تئاتر از طریق سایت تیوال به نشانی اینترنتی https://bit.ly/2IKtkIF به صورت آنلاین بلیت خریداری کرده یا با شماره ۰۹۰۱۳۶۸۵۹۶۰ تماس حاصل کنند.

خاطرنشان می‌شود گزارش تصویری از نمایش «روبینسون و کروزو» را می‌توانید در اینجا ببینید. 

نوشته های مشابه
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
نخستین نشست «انتقال تجربه در تولید فیلم‌ کوتاه» در قم برگزار شد
جزئیات فراخوان شورای تولید انجمن سینمای جوانان قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.