استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

استاندار قم، فرمانده سپاه قم و جمعی از مسئولان استان به همراه مادر شهیدان زین‌الدین با حضور در پردیس سینمایی بازار شهر به تماشای فیلم سینمایی «مجنون» با موضوع شهید مهدی زین‌الدین نشستند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست
شناسه : 95618 | انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، همزمان با اکران فیلم سینمایی «مجنون» در سینماهای سراسر کشور، اکبر بهنام‌جو استاندار قم، سردار فتح‌الله جمیری فرمانده سپاه قم و جمعی از مسئولان استان به همراه مادر شهیدان زین‌الدین با حضور در پردیس سینمایی بازار شهر به تماشای این فیلم نشستند.

استاندار قم در حاشیه این اکران، ضمن تمجید از فضای ارزشمند ارائه شده از دوران دفاع مقدس در این فیلم، از عوامل و دست‌اندرکاران تولید آن قدردانی کرد.

بهنام‌جو با بیان اینکه فیلم سینمایی «مجنون» از دو جهت حائز اهمیت است، تصریح کرد: این فیلم هم یادآور دوران دفاع مقدس و جان‌فشانی‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است و هم شهید زین‌الدین را به عنوان یک الگوی موفق به خانواده‌ها و جوانان معرفی می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه شهید زین‌الدین الگوی موفقی در عرصه زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی است، تصریح کرد: این شهید والامقام با اخلاق و منش و رفتار ویژه خود یک لشکر را مدیریت می‌کرد، افراد مختلف را با سلایق گوناگون مجذوب و بر قلوب آنان حکومت و همه را در مسیر دفاع از مملکت هدایت کرد.

استاندار قم افزود: شهید زین‌الدین، وحدت و وفاق و همدلی را در لشکر به نمایش گذاشت؛ همان موضوعی که نیاز امروز جامعه ماست و در جنگ دوازده روزه با وفاق بسیار کامل بین همه مردم توانستیم موفق و پیروز شویم.

بهنام‌جو ادامه داد: روش و منش و سلوک رفتاری شهید زین‌الدین به عنوان یک الگو باید در زندگی شخصی و اجتماعی فرهنگسازی شود تا در زندگی خود موفق شویم.

وی در پایان تصریح کرد: از همه عزیزانی که برای تولید و نمایش این فیلم در سراسر کشور و بویژه استان قم زحمت کشیدند و امکاناتی را فراهم کردند که آحاد مردم بتوانند این فیلم را ببینند، قدردانی می‌کنم و از همه مردم عزیزمان درخواست می‌کنم که فیلم سینمایی «مجنون» را ببینند، چراکه برای زندگی شخصی و خانوادگی و اجتماعی بسیار مفید و آموزنده است.

خاطرنشان می‌شود فیلم سینمایی «مجنون» که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است، بخشی از حماسه شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین در جزیره مجنون و عملیات بزرگ خیبر را به تصویر می‌کشد.

«مجنون» بهترین فیلم چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر شد و توانست ۴ سیمرغ بلورین این رویداد سینمایی را به دست آورد.

استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

استاندار قم به تماشای «مجنون» نشست

نوشته های مشابه
ارائه خدمات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۸۰ هزار مشتری حقیقی در قم
رشد ۳۰ درصدی مساجد اعتکاف در قم/ ظرفیت پذیرش معتکفین به ۴۰ هزار نفر رسید
برگزاری مراسم اکران خصوصی فیلم کوتاه «تاول» در قم
وضعیت نامطلوب آب‌انبار کوه‌سفید
اجرای طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده در قم
کارگاه احداث تقاطع مرجعیت قم به‌زودی فعال می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.