تأسیس بزرگترین مدرسه قرآن کشور نیازمند حمایت است

مدیر مؤسسه قرآنی اباصالح المهدی(عج) با اشاره به ظرفیت پذیرش ۱۸۰۰ قرآن‌آموز در این مؤسسه، گفت: در صورت حمایت مسئولان و خیرین مدرسه‌ساز در آینده‌ای نزدیک بزرگترین مدرسه قرآنی کشور افتتاح خواهد شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تأسیس بزرگترین مدرسه قرآن کشور نیازمند حمایت است
شناسه : 91730 | انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد امینی مدیر مؤسسه قرآنی اباصالح المهدی(عج) بیان کرد: این مؤسسه قرآنی نهالی است که با عشق به کلام وحی و در راستای تحقق آرمان والای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، در سال ۱۳۹۲ در دل‌ها کاشته شد و هدف غایی ما، پرورش نسلی از نخبگان قرآنی است که با نور قرآن و عطر اهل بیت(ع)، تار و پود جامعه اسلامی را منور سازند.

وی، ضمن تبیین دستاوردهای این مؤسسه قرآنی گفت: امروز، با افتخار، ۱۴ مدرسه و مؤسسه قرآنی فعال، پیش دبستان، دبستان و دبیرستان تحت لوای این مؤسسه، در رشته‌های گوناگون روخوانی، قرائت، حفظ، ترجمه مفاهیم، تدبر، تفسیر و خطابه پذیرای جان‌های تشنه معارف الهی است و هزاران فارغ‌التحصیل و تربیت صد‌ها حافظ قرآن کریم، گواه تلاش‌های بی‌وقفه اساتید و مربیان این مجموعه است.

امینی با تأکید بر به کارگیری رویکردی متفاوت و جذاب در تربیت قرآنی تصریح کرد: ما بر این باوریم که محیطی سرشار از نشاط و انگیزه در کنار بهره‌گیری از دانش و تجربه اساتید برجسته و مشاوران متخصص، می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های نهفته در جان کودکان و نوجوانانمان باشد.

مدیر مؤسسه قرآنی اباصالح‌المهدی(عج) با اشاره به گستره‌ بین‌المللی این نهاد فرهنگی افزود: این مؤسسه، با قلبی گشاده، پذیرای ایتام، محرومان و خانواده‌های دغدغه‌مند از بیش از ۱۵ کشور جهان بوده و هم‌اکنون ظرفیت پذیرش هزار و ۸۰۰ قرآن‌آموز را داراست.

وی گفت: رسالت بی‌بدیل ما، تربیت سربازانی وفادار برای امام عصر(عج) و ترویج آموزه‌های ناب قرآن کریم است و درصورت حمایت مسئولان و خیرین مدرسه‌ساز در آینده‌ای نزدیک بزرگترین مدرسه قرآنی کشور با زیربنایی بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع در ۴ طبقه افتتاح خواهدشد.

امینی اظهار کرد: این مرکز عظیم، با امکاناتی نظیر ۸۰ کلاس درس، ۶ نمازخانه، ۴ سالن ورزشی، ۳ آزمایشگاه، ۳ کارگاه، ۳ سالن سایت، ۴ آسانسور و ۸ حیاط، ظرفیتی بی‌نظیر برای تربیت هزاران حافظ و قاری قرآن فراهم خواهد آورد و به قطب قرآنی ممتاز در سطح جهان بدل خواهد شد.

وی افزود: تکمیل این پروژه عظیم، نیازمند همت عالی و دستان سخاوتمند شما مردم عزیز ایران اسلامی است و از تمامی نیک‌اندیشان و عاشقان کلام وحی دعوت می‌کنیم تا با هر میزان از توان، در این امر خیر مشارکت نموده و با نیت وقف، حتی با اهدای یک خشت (آجر)،نام خود را در لوح زرین بانیان بزرگترین مدرسه قرآنی کشور جاودانه سازند.

یادآور می‌شود، خیرین و نیکوکاران می‌توانند، هدایای خود را به شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۱۹۷۶۵۴ و یا شماره شبا IR۵۴۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۰۰۰۳۳۹۷۸۳۶۶۷ نزد بانک رفاه به نام: طلایه داران اباصالح المهدی(عج) قم واریز کنند.

نوشته های مشابه
بازدید خبرنگاران قم از نمایشگاه کتاب تهران
برگزاری نمایشگاه «نقشینه» در قم
جزئیات وام طرح «ارکیده» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم برگزار شد
ضرورت تقویت تجهیزات آموزشی انجمن سینمای جوانان قم
مربیان انجمن سینمای جوانان قم تجلیل شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.