راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم

مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» از راه‌اندازی دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا برای اولین‌بار در استان قم در این مجموعه خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم
شناسه : 90706 | انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، «مریم‌السادات سیدعلی‌اکبری» که با ایجاد این گروه اولین بانوی کارفرما و کارآفرین قمی در صنعت کیک و شیرینی به شمار می‌رود با اعلام این خبر، گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و استقبال بیشتر مردم از این نوع شیرینی، اقدام به راه‌اندازی دستگاه پخت خودکار زولبیا کردیم که دارای دست الکترونیک بوده و با کنترل حرارت روغن، از اکسید شدن، سیاهی و تبخیر آن جلوگیری کرده و محصولی یک شکل و سالم تولید می‌کند.

این بانوی قمی که با وجود نقش همسر و مادر، کارآفرینی را با ایجاد گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت شروع کرده، دارای ده سال سابقه کاری و گذراندن دوره‌های آموزشی داخل و خارج از کشور در صنعت کیک و شیرینی است.

راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت»

وی، مهمترین امتیاز این گروه را عشق و علاقه زنانه به تولید بهترین و سالم ترین محصولات، استفاده از مواد اولیه درجه یک و جلب رضایت مردم می‌داند و می‌گوید: در این مجموعه بهترین کیک و شیرینی‌های روز فرانسوی و ترکیه‌ای و نیز انواع دسر، زولبیا، گز و سوهان تولید می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: با راه‌اندازی این گروه ۱۸ نفر به‌صورت دائم و غیر دائم در ۷۰۰ متر مربع فضای کارگاهی و ۳۰۰ متر مربع فضای فروشگاهی مشغول به کار شده‌اند و در آن بیش از صد محصول تولید می‌شود ضمن اینکه سفارش‌ آنلاین‌شاپ، اسنپ‌فود و… همچنین ارسال به شهرستان ها صورت می‌گیرد.

وی که کار طراحی کارگاه و فروشگاه را شخصاً به عهده داشته تأکید می‌کند: اولین بانوی قمی هستم که توانستم در حوزه تولید شیرینی و کیک کارگاه تولیدی راه‌اندازی کنم.

راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت»

مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت با اشاره به اینکه به جز ارزش ملک تاکنون ۱۴ میلیارد تومان بدون اخذ تسهیلات سرمایه‌گذاری در این تولیدی صورت‌گرفته می‌گوید: قصد داریم شعبه دوم گروه را در بلوار غدیر قم راه‌اندازی کنیم.

سیدعلی‌اکبری، مشکل فعلی صنعت کیک و شیرینی را گرانی روزافزون مواد اولیه بخصوص نوع خارجی آن مانند پودر کاکائو و پودر قهوه ذکر می‌کند و می‌گوید: این مجموعه به دلیل استفاده از بهترین نوع خامه بدون پالم و کره به جای روغن جامد دارای بهترین درجه کیفی است.

 مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم

وی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها و مردم باید به موضوع فرهنگ تغذیه صحیح توجه کنند، می‌گوید: اگر این کار به صورت علمی انجام شود مصرف متناسب شیرینی و دسرها برای هیچکس ضرر ندارد ضمن اینکه ما محصولات رژیمی با قند پایین، شکر قهوه‌ای و کم کالری نیز تولید می‌کنیم.

سیدعلی‌اکبری فاز دوم این مجموعه را تولید نان‌های غنی شده شامل نان صبحانه و نان غنی شده با زیتون برای وعده های غذایی با توجه به تخصص و تدریس خود در این رشته می‌داند که در آینده راه اندازی خواهد شد.

وی در پایان به قراردادهای تخفیفی گروه ماقوت با سازمان‌ها و نهادها اشاره می‌کند و می‌گوید: با سازمان‌های خصوصی و دولتی مانند صداوسیما با سه هزار کارمند، بانک‌های ملی، شهر، صادرات،ملت و…. قرارداد داریم و آمادگی عقد قرارداد با دیگر سازمان‌ها نیز وجود دارد.

خاطرنشان می‌شود گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» در ابتدای خیابان کیوانفر بین کوچه ۱ و ۳ واقع شده و با عرضه بیش از صد نوع محصول متنوع کیک و شیرینی و سوهان و … پذیرای همشهریان قمی است.   

نوشته های مشابه
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.