توافق میراث فرهنگی و شهرداری برای حفظ مسجد زین‌العابدین(ع)

مدیرکل میراث فرهنگی قم با بیان اینکه در مورد حفظ مسجد امام زین‌العابدین(ع) مشکل میراثی با شهرداری وجود ندارد و شهرداری هم خواهان حفظ آن است، گفت: الحاقات مسجد برعهده میراث نیست چراکه میراث فرهنگی متولی بافت‌های تاریخی واجد شرایط است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
توافق میراث فرهنگی و شهرداری برای حفظ مسجد زین‌العابدین(ع)
شناسه : 44747 | انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا ارجمندی در گفت‌وگوی رادیویی، با اشاره به آخرین وضعیت اجرای پروژه شهیدان برقعی اظهار داشت: بخشی از مسجد امام زین‌العابدین(ع) به عنوان میراث فرهنگی ثبت‌شده است که دراین‌باره جلسات متعددی با شهرداری برگزار و چند طرح ارائه شد.

وی با بیان اینکه از مجموع طرح‌ها بر روی یک طرح به توافق رسیدیم، ابراز کرد: ازنظر میراثی مشکلی بین میراث فرهنگی و شهرداری با عملیاتی شدن این طرح وجود ندارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم افزود: آنچه که میراث فرهنگی به لحاظ قانونی موظف بوده این است که اثری که واجد شرایط و ثبت‌شده، محفوظ بماند و اینکه با چه طرحی محفوظ بماند به میراث فرهنگی مربوط نمی‌شود؛ اما دراین‌باره شهرداری طرح خوبی ارائه داده و مورد تأیید شورای شهر، شهرداری و میراث فرهنگی است و منتظریم با رفع موانع این طرح اجرایی شود.

وی با بیان اینکه ثبت مسجد اهمیت زیادی برای میراث داشته و معماری یکی از شاخص‌ها برای ثبت دراین‌باره است، ابراز کرد: دراین‌باره اهتمام شهرداری برای حفظ تاریخی و میراثی به‌عنوان هویت قم در عرصه جهانی ارزشمند است و این کار ارزش معنوی و مادی و اقتصادی زیادی دارد.

ارجمندی یادآور شد: با رویکرد خوب شهرداری که زمینه‌ساز تفاهم‌نامه‌ها و طرح‌های مشترک است و الحمدالله همکاری خوبی در این زمینه وجود دارد؛ به‌عنوان نمونه در خانه ملاصدرا نیز تفاهم‌نامه‌ای برای اجرای طرح با شهرداری داریم.

وی با تأکید بر اینکه در مورد حفظ مسجد زین‌العابدین(ع) مشکل میراثی با شهرداری وجود ندارد و شهرداری هم خواهان حفظ آن است، اذعان کرد: البته الحاقات برعهده میراث نیست چراکه میراث فرهنگی متولی بافت های تاریخی واجد شرایط است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم تصریح کرد: احیای بافت های تاریخی در جذب سرمایه‌گذار و رشد و درآمدزایی مدیریت شهری نیز مؤثر است و دراین‌باره طرح‌های مشترکی در دست اقدام است.

نوشته های مشابه
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم در سال ۱۴۰۳
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
مناطق برتر در حوزه مدیریت بحران شهرداری قم مشخص شدند
پاک‌سازی حریم شهر توسط دانش‌آموزان قمی
آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.