آماده‌سازی ۷۰ درصدی زیرساخت‌های نرم‌افزاری شهر هوشمند در قم

رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم با بيان اينكه در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از زیرساخت‌های نرم‌افزاری در حوزه شهر هوشمند آماده است، گفت: لازمه تحقق طرح‌ها در شهر هوشمند، هم‌افزایی و همكاری بين دستگاه‌هاست.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
آماده‌سازی ۷۰ درصدی زیرساخت‌های نرم‌افزاری شهر هوشمند در قم
شناسه : 41065 | انتشار : ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، همایون یزدان‌پناه با اشاره به تشکیل ستاد شهر هوشمند در شهرداری قم اظهار داشت:‌ سابقه این موضوع به سال ۹۴ در شهرداری قم برمی‌گردد که دغدغه این مسئله در مدیریت شهری قم ایجادشده بود ولی در سال‌های گذشته به‌ویژه از سال ۹۵ تلاش‌های زیادی برای تحقق و حرکت بر مبنای برنامه، در این موضوع به جدیت پیگیری شده است.

وی با بیان اینکه هر حرکتی برای فناوری اطلاعات یک قدم در مسیر هوشمندسازی محسوب می‌شود، افزود: البته این مفهوم بدین معنی نبوده که اگر فناوری اطلاعات را توسعه دادیم، شهر هوشمند شود؛ هوشمندسازی مفهومی ویژه شامل مباحث علوم اجتماعی، تعاملات بین حوزه‌ای، مباحث نگرشی و …، علاوه بر فناوری‌های نوین ازجمله فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

رئیس ستاد شهر هوشمند قم تحقق اهداف این ستاد در شهرداری قم را مورد توجه قرار داد و گفت: لازمه تحقق طرح‌ها در شهر هوشمند هم‌افزایی و همکاری بین دستگاهی است،‌ به‌عنوان نمونه باید حتماً کمیته راهبردی شهر هوشمند را با همکاری استانداری و دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل دهیم.

وی با تأکید بر اینکه در مسیر تحقق شهر هوشمند در قم چند مشکل داشتیم،‌ عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات نداشتن چارت فعالیتی است چراکه سازمان‌های فناوری اطلاعات نمی‌توانند تمام مأموریت‌های این حوزه را به تنهایی پیش ببرند و اختیارات بسیار کمی در این زمینه دارند.

یزدان‌پناه ادامه داد:‌ سازمان‌های فناوری اطلاعات سازمانی زیرمجموعه شهرداری بوده و قدرت و اختیارات لازم و کافی را برای هوشمندسازی یک شهر ندارند.

وی، مشکل دیگر عدم پیشبرد اهداف شهر هوشمند در قم را عدم همکاری دستگاه‌های مدیریتی استان برشمرد و یادآور شد: متأسفانه مجبور شدیم بازگشت به شهرداری داشته و طرح شهرداری هوشمند را پیش ببریم که در درون شهرداری هم حرکت‌هایی آغاز شد و  به حدود ۴۰ درصد اهداف رسیدیم.

یزدان‌پناه اضافه کرد: مشکل دیگر اولویت‌های کاری بود؛ وقتی در شهر به دلیل وجود مشکلات زیرساختی انجام پروژه‌های عمرانی و مسائلی از این دست اولویت دارند، طبیعی است که سرعت کافی برای پیگیری حرکت‌های هوشمندسازی نداشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از زیرساخت‌های نرم‌افزاری در حوزه شهر هوشمند آماده است و با این زیرساخت‌ها می‌توان تمام سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی مختلف شهر را به یکدیگر مرتبط  و مجموعه یکپارچه ایجاد کرد.

نوشته های مشابه
راهیابی پنج نمایش از قم به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
نقش مؤثر تبلیغات شهری در رعایت مسائل فرهنگی
پیاده‌روهای خاکی پردیسان در سال‌های آینده سنگ‌فرش می‌شود
دولت مشکل حقوقی و قراردادی پروژه مونوریل را حل کند
پارکینگ خیابان امام خمینی تا پایان سال افتتاح می‌شود
تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.